Τα νέα των μελών μας

Travel Media Applications: Travelport workshops – η δύναμη να μεταμορφώσετε τις επιχειρήσεις σας !

H Travelport, η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως παροχής τεχνολογικών λύσεων στους επαγγελματίες του τουρισμού, διοργανώνει μια σειρά workshops σε Ελλάδα και Κύπρο, για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων.

Με ιστορία 40 ετών, η Travelport βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και με την εξαιρετική τεχνογνωσία που έχει συγκεντρώσει αλλά και το πλούσιο περιεχόμενο της, παρέχει μια τεράστια γκάμα λύσεων στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Travelport έχει να παρουσιάσει προϊόντα, κατάλληλα για άμεση εφαρμογή, που εξυπηρετούν κάθε γραφείο ανεξαρτήτως μεγέθους. Στόχος των workshops είναι η ενημέρωση με ζωντανές παρουσιάσεις των προϊόντων αυτών ώστε οι επαγγελματίες να είναι σε θέση να επιλέξουν τις καταλληλότερες λύσεις για την βελτίωση της παραγωγικότητας τους και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Εκτός από τις γενικότερες παρουσιάσεις που θα γίνουν, οι επαγγελματίες θα συζητήσουν επιτόπου με εξειδικευμένους αντιπροσώπους της Travelport από την Ελλάδα και το εξωτερικό τους στόχους τους ώστε να ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες που τους προσφέρονται για την επίτευξη τους!

Στα workshops αυτά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εταιρία Travel Media Applications, που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες Travel Daily News International και Travel Daily News Greece & Cyprus, στα πλαίσια της σειράς των πολύ επιτυχημένων workshops που έχει ήδη διοργανώσει, έχει αναλάβει τον συντονισμό των workshops της Travelport και καλεί τα τουριστικά γραφεία να δηλώσουν συμμετοχή.

Τόπος και Χρόνος των workshops:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011, στην Θεσσαλονίκη – Mediterranean Palace Hotel

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011, στην Κρήτη (Ρέθυμνο),
Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011, στην Αθήνα,
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011 στην Κύπρο (Λευκωσία)

Οι εκδηλώσεις θα είναι πρωινές. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται για τους παρευρισκόμενους αναψυκτικά, καφέ και σνάκς σε μικρό μπουφέ. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία.
Το πλήρες πρόγραμμα βρίσκεται στο:

http://www.travelportexperience.com/main/program.asp

και η αίτηση συμμετοχής (που πρέπει να συμπληρωθεί με λατινικούς χαρακτήρες) στο:

http://www.travelportexperience.com/main/registration.asp

Τα workshops της Travelport τα διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications, που εκδίδει τις καθημερινές ηλεκτρονικές τουριστικές εφημερίδες Travel Daily News International και Travel Daily News Greece & Cyprus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο