Τα νέα των μελών μας

Travel Media Applications: Παραδόθηκε το δώρο της κλήρωσης της Airfasttickets στο νικητή

 

Με έκπληξη και ενθουσιασμό παρέλαβε δύο αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας σε Ευρωπαϊκό προορισμό της επιλογής τους καθώς και 1.000 ευρώ μετρητά ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης της Airfasttickets.

Η συμμετοχή στην κλήρωση είχε ξεκινήσει στο πλαίσιο εκδήλωσης του περασμένου Ιουλίου στο Σύνταγμα όπου 100 «πορτοκαλί άνθρωποι – Nickoman» ενημέρωναν το κοινό της Αθήνας για τις ευκαιρίες για ταξίδια που προσφέρει το ταξιδιωτικό πόρταλ της Airfasttickets, και διήρκησε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής του δώρου είναι ο κ. Παπαναστασίου Λουκάς, ο οποίος ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της κλήρωσης από τον Διευθυντή Ελλάδας της Airfastticketsκ. Παναγή Βασιλάτο ανήμερα της γιορτής του στις 18 Οκτωβρίου 2012! Η τύχη για τον κ. Παπαναστασίου συνεχίστηκε αφού έλαβε το δώρο του από τα κεντρικά γραφεία της Airfastticketsεχθές, την ημέρα των γενεθλίων του! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πακέτο του δώρου συμπεριλαμβάνονταν ακόμα και οι φόροι αεροδρομίου. Παράλληλα, η Airfasttickets πίστωσε τον τραπεζικό λογαριασμό του με 1.000 ευρώ ώστε να μπορεί στο ταξίδι του να ξοδέψει όσα χρήματα επιθυμεί.

«Την ημέρα της γιορτής μου με κάλεσαν στο τηλέφωνο λέγοντας μου ότι έχω κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό της Ευρώπης και 1.000 ευρώ μετρητά! Φυσικά στην αρχή δεν το πίστεψα και ζήτησα να μάθω ποιο θα είναι το αντάλλαγμα όπως συνήθως γίνεται από κάποιες εταιρίες. Με μεγάλη μου έκπληξη επιβεβαίωσα ότι απλά είχα κερδίσει, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που είχα λάβει μέρος πριν λίγο καιρό, οδηγούμενος στο ταξιδιωτικό πόρταλ της Airfastticketsαπό ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που είχα πάρει από έναν ‘πορτοκαλί άνθρωπο’ πριν λίγες εβδομάδες κοντά στο Σύνταγμα. Πραγματικά δεν το περίμενα! Με αφορμή το δώρο μου γνώρισα τον ταξιδιωτικό κόμβο της Airfasttickets και πρέπει να πω ότι από τότε πάντα αγοράζω με πλήρη ασφάλεια και σε καταπληκτικές τιμές όλες τις ταξιδιωτικές μου υπηρεσίες από αυτό το πόρταλ. Φυσικά, το έχω πει σε όλους τους φίλους μου οι οποίοι έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι! Ευχαριστώ πάρα πολύ.», με αυτά τα λόγια ο κ. Παπαναστασίου Λουκάς παρέλαβε το δώρο του από τα χέρια του Διευθυντή Ελλάδας της Airfasttickets κ. Παναγή Βασιλάτου, παρουσία της κ. Νατάσσας Παγώνη από το τμήμα Events & Marketingτης Airfasttickets, και του κ. Βασίλη Μπρασινίκα, OperationSupervisorτης Airfasttickets.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο