Τα νέα των μελών μας

Travel Media Applications: Νέα επέκταση της Airfasttickets εκτός Ευρώπης

Εκτός Ευρώπης άνοιξε τα φτερά της η ελληνική τουριστική εταιρία Airfasttickets με την έναρξη των νέων της γραφείων στην Νέα Υόρκη, που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης στην Τρίτη λεωφόρο. Το υπερπολυτελές γραφείο των 1.000 τ.μ. έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται και με βάση το Business Plan της εταιρίας, το προσωπικό μέχρι το τέλος του 2012 θα φτάσει τα 33 άτομα.

Στόχος είναι η ανάπτυξη του πελατολογίου της Aifasttickets στην Αμερική και η καλύτερη εξυπηρέτηση του υφισταμένου. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια η Airfasttickets, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, θα κατακτήσει και την τουριστική αγορά της Αμερικής, όπως ήδη έχει καταφέρει και στην Ευρώπη διαθέτοντας ένα ενεργό πελατολόγιο εκατομμυρίων Ευρωπαίων τουριστών.

«Μετά την εδραίωση μας στην αγορά της Γερμανίας, και της Αγγλίας, φυσικό ακόλουθο ήταν η επέκταση μας εκτός Ευρώπης. Η Νέα Υόρκη θα είναι η βάση μας για να κατακτήσουμε την αγορά της Αμερικής, μια αγορά ιδιαίτερα δυνατή για τον τουριστικό κλάδο. Η Airfasttickets ήδη είχε πολλούς πελάτες στην Αμερική τους οποίους τώρα θα εξυπηρετεί πολύ καλύτερα.», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Airfasttickets κ. Νίκος Κοκλώνης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο