Τα νέα των μελών μας

Travel by Interest: Νέες Ξενοδοχειακές Συλλογές για το 2022, βασισμένες στις πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές αναζητήσεις!

 

undefined

 

Η ζήτηση για ταξιδιωτικές αποδράσεις έχει αρχίσει και πάλι να αυξάνεται, ενώ το 2022 αναμένεται να είναι μια πολύ δυναμική χρονιά για τον τουρισμό. Τι είναι, όμως, αυτό που ζητάνε από τις διακοπές τους οι ταξιδιώτες;

Είναι γεγονός πως οι επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τη στρατηγική πωλήσεων και προώθησης για το 2022. Από την πλευρά τους, και οι ταξιδιώτες έχουν αρχίσει να αναζητούν προορισμούς και καταλύματα για τις επερχόμενες εξορμήσεις τους, μιας και ένα από τα πράγματα που μας στέρησε η πανδημία ήταν η δυνατότητα ταξιδιών. Λέξεις-κλειδιά όπως “All inclusive resorts“, “Hotels with jacuzzi in roomBoutique Hotels, Beach Resorts αλλά και Pet Friendly Hotels, Village HotelsMountain Cabin, έχουν αρχίσει να κάνουν την επάνοδό τους στις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης. Με μια πρώτη ανάλυση, μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι ταξιδιώτες σίγουρα αναζητούν πολυτέλεια και μοναδικές εμπειρίες, αλλά ταυτόχρονα διαφαίνεται μια ανάγκη επαφής με τη φύση, αλλά και απομόνωσης. Αυτές ακριβώς τις ανάγκες εντόπισε το Travel By Interest και μέσα στο 2022 προγραμματίζει να δημιουργήσει Ξενοδοχειακές Συλλογές που ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ταξιδιώτη. 

undefined

Ποιες ήταν οι πιο συχνές αναζητήσεις μέσα στο 2021;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μέσα στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, η ανάγκη του κόσμου για ταξίδια είναι μεγάλη. Αναζητήσεις όπως All inclusive Resorts, Beach Houses, Wellness Hotels πραγματοποιήθηκαν από παραπάνω από 200.000 φορές τον μήνα. Με διακύμανση από 110.000 έως 170.000 αποτελέσματα μηνιαίως ακολουθούν οι λέξεις-κλειδιά Hotels with jacuzzi in room”, boutique hotel”, “hotel spa. Οι ταξιδιώτες, παράλληλα, δείχνουν και μια τάση προτίμησης προορισμών στη φύση, καθώς έχουν ψάξει παραπάνω 135.000 φορές για “village hotels, και πάνω από 33.100 και 27.100 φορές αντίστοιχα, τους όρους riverside hotel και mountain cabin”. Τα ζευγάρια έχουν αρχίσει να κάνουν και πάλι ρομαντικές αποδράσεις, με το keywordromantic getaways near me να αγγίζει τις 77.000 αναζητήσεις τον μήνα. Πολύ δημοφιλείς, όμως, είναι ταυτόχρονα και αναζητήσεις όπως pet friendly hotels και dog friendly hotels, οι οποίες αντιστοιχούν σε 135.000 και 65.000 αποτελέσματα κάθε μήνα. Σημαντική είναι και η τάση για οικολογικό τουρισμό, καθώς 18.100 χρήστες ψάχνουν κάθε μήνα για eco resorts”. 

Ποιες Ξενοδοχειακές Συλλογές θα δημιουργηθούν μέσα στο 2022;

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα, αλλά και άλλες δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά που προέκυψαν μετά από έρευνα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, οι Hospitality Experts του TBI έχουν σχεδιάσει τη δημοσίευση πληθώρας Ξενοδοχειακών Συλλογών μέσα στο 2022. 

Μερικές από τις καινούργιες Ξενοδοχειακές Συλλογές που έχουν προγραμματιστεί να δημιουργηθούν, είναι:

  • Pet friendly hotels all over the globe
  • All-Inclusive resorts in amazing worldwide destinations
  • Beach resorts & villas that you should add to your travel list
  • Wellness hotels with gyms to workout during vacations
  • Family hotels to enjoy with your loved ones
  • Airport hotels with parking for your vehicle
  • Eco resorts & villas for green holidays

Καθώς, όμως, οι τουριστικές απαιτήσεις αυξάνονται και αλλάζουν διαρκώς, κάθε μήνα θα δημιουργούνται νέα στοχευμένα keyword reports, τα οποία θα οδηγούν στη δημοσίευση πολλών καινούργιων Συλλογών

Πώς μπορώ να εντάξω το κατάλυμά μου στις παραπάνω Ξενοδοχειακές Συλλογές;

Η εγγραφή του καταλύματός σας στο TravelByInterest, η δημοσίευσή και η ένταξή του στις Συλλογές που στοχεύουν τα αγοραστικά κοινά που επιθυμείτε είναι δωρεάν και μπορείτε να ξεκινήσετε πατώντας εδώ. Προκειμένου να αρχίσετε να δέχεστε απευθείας κρατήσεις από τους επισκέπτες του Travel By Interest, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την απευθείας διασύνδεση του booking engine σαςκαθώς και τουVisit Websitebutton. Αν θεωρείτε πως το κατάλυμά σας οφείλει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα σε κάποια συγκεκριμένη Συλλογή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε σε αυτήν μια ετήσια καμπάνια προώθησης Top of the List. Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 21 0324 5142 ή μέσω email στο hotels@travelbyinterest.com. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο