Τα νέα των μελών μας

Τράπεζα Κύπρου: Μεγάλη συνεργασία με το περιοδικό Αθηνόραμα, με σημαντικά προνόμια για όλους τους κατόχους πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών της σε Ελλάδα και Κύπρο

Μία μεγάλη συνεργασία ξεκινά η Τράπεζα Κύπρου με το περιοδικό Αθηνόραμα με την δωρεάν προσφορά της ετήσιας κάρτας μέλους του Αθηνόραμα Club σε όλους τους κατόχους πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η Τράπεζα καλύπτει πλήρως το κόστος της ετήσιας συνδρομής της κάρτας που ανέρχεται στα € 25.

Συμπληρώνοντας την αίτηση μέλους του Αθηνόραμα Club και αποκτώντας την κάρτα του χωρίς κανένα κόστος, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια στις εξόδους τους. Η κάρτα αυτή δεν είναι πιστωτική και εξασφαλίζει στα μέλη προνομιακές τιμές και εκπτώσεις που φτάνουν έως το 50% σε συνεργαζόμενες με το Club επιχειρήσεις από όλο το φάσμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Επίσης, έχουν πρόσβαση σε σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται αποκλειστικά για τα μέλη του Αθηνόραμα Club.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την κάρτα συμπληρώνοντας την αίτηση μέλους online στο www.athinoramaclub.gr ή στο περιοδικό Αθηνόραμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, στο 801.11.800.700 και στο www.athinoramaclub.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο