Τα νέα των μελών μας

Tourism Media & Events: “Τρίποντο” στον ελληνικό τουρισμό του 2024 με 3 κορυφαίες αγορές του εξωτερικού

 

Σε συνέχεια των πρόσφατων επιτυχημένων διοργανώσεων για τον τουρισμό και τη γαστρονομία στις αγορές της Γαλλίας, Ιορδανίας και Σουηδίας, η Tourism Media & Events, ανακοινώνει τη διοργάνωση 3 ακόμα στοχευμένων εκδηλώσεων σε σημαντικές αγορές του εξωτερικού για το β ’εξάμηνο του 2023.

Πρόκειται για τις αγορές της Μπενελούξ, των Η.Π.Α. και της Πολωνίας και τις εκδηλώσεις GREEK TOURISM & GASTRONOMY WORKSHOPS, οι οποίες έχουν ως στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό και γαστρονομικό προορισμό.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και των κατά τόπους Πρεσβειών.

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών είναι η Aegean Airlines και Χορηγός το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες αγορές επιλέχθηκαν με βάση την δυναμική που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια για τον εισερχόμενο τουρισμό, κάτι που επιβεβαιώνεται και το 2023 με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Τα workshops για την προώθηση του τουρισμού της Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν στην αγορά της Μπενελούξ  26 Οκτωβρίου στην Γάνδη, στις Η.Π.Α. 16 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, της Πολωνίας 13 Δεκεμβρίου στην Βαρσοβία.

Τα Greek Τourism  & Gastronomy Workshops απευθύνονται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τις υπηρεσίες και προϊόντα τους γύρω από τον εναλλακτικό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτελείας.

Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν από την πλευρά των αγορών για τον τουρισμό 70-80 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators της εκάστοτε αγοράς.

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας Tourism Media & Events και οι συνεργαζόμενες ανά χώρα τοπικές PR εταιρείες, που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιούνται παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδος.

Ταυτόχρονα διενεργείται παρουσίαση σε προσκεκλημένους εκπροσώπους μεγάλων και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας τη μέγιστη δημοσιότητα των συμμετεχόντων.

Η εκδήλωση κορυφώνεται με τη διενέργεια επαγγελματικών συναντήσεων με διάρκεια 3-4 ωρών, όπου όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τοπικούς εκπροσώπους με δηλωμένο ενδιαφέρον για την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Το κάθε workshop ολοκληρώνεται με cocktail ελληνικών εδεσμάτων συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα περαιτέρω δικτύωσης με τους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες της εκάστοτε χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Έφη Μαντά, τηλ.210 7295620, email : sales@tourismmedia.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο