Τα νέα των μελών μας

Tourism Media & Events: Πού θα γίνουν τα 3 κορυφαία Workshops για τον ελληνικό τουρισμό

 

undefined

H Tourism Media & Events, https://www.tourismmedia.gr/el/ συνεχίζοντας την προσπάθειά της για την ανάδειξη και προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού, προγραμματίζει για το τελευταίο τρίμηνο του 2021, 3 πολύ σημαντικές VIRTUAL εκδηλώσεις https://tourismmediaevents.wixsite.com/vgtgw, σε κορυφαίες αγορές του εξωτερικού και συγκεκριμένα:

  • Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στις ΗΠΑ, 25 – 27 Οκτωβρίου 2021 με στρατηγικό συνεργάτη την USTOA (United State Tour Operators Association), της οποίας η Tourism Media & Events αποτελεί Αssociate Μember
  • Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στην Βenelux (με έμφαση στο Λουξεμβούργο), 18-20 Νοεμβρίου 2021
  • Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop στη Σουηδία, 1-3 Δεκεμβρίου 2021

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO, ενώ κύριος Χορηγός είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Οι εκδηλώσεις για το 2021 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω κορυφαίας ειδικά σχεδιασμένης επαγγελματικής πλατφόρμας.

undefined

Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν από την κάθε αγορά για τον μεν τουρισμό, 100-120 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators, για τον δε αγροδιατροφικό τομέα, 40-50 αγοραστές (εισαγωγείς, χονδρέμποροι, αλυσίδες supermarket, delicatessen κ.α.). 

Για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ενώνουν τις δυνάμεις τους τα έμπειρα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας Tourism Media & Events και οι συνεργαζόμενες ανά χώρα τοπικές PR εταιρείες που διασφαλίζουν τη συμμετοχή των σημαντικότερων επαγγελματιών της εκάστοτε τοπικής αγοράς. 

Σημειώνεται ότι κατά την έναρξη των διαδικτυακών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί webinar για όλους τους συμμετέχοντες με παρουσιάσεις προορισμών και προϊόντων γαστρονομίας της Ελλάδος. Ταυτόχρονα, διενεργείται παρουσίαση σε προσκεκλημένους εκπροσώπους μεγάλων και εξειδικευμένων τοπικών media από την εκάστοτε χώρα, επιδιώκοντας την μέγιστη δημοσιότητα των συμμετεχόντων. 

Ακολουθεί η κορύφωση της εκδήλωσης όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις που θα διαρκέσουν 2 – 3 ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμμετέχοντες από τον κλάδο του τουρισμού θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε travel agents και tour operators, ενώ οι συμμετέχοντες από τον αγροδιατροφικό κλάδο, θα προωθήσουν σε εξειδικευμένους επαγγελματίες τα προϊόντα τους και τις γαστρονομικές τους προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Έφη Μαντά στο 210 7295620 ή στο 6980 563698.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο