Τα νέα των μελών μας

Tour Hotel: Επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Αχιλλέας στο Σύνταγμα έπειτα από ριζική ανακαίνιση

 undefined

 

 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του Ξενοδοχείου Achilleas στο Σύνταγμα, μετά την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης που πραγματοποιήσαμε τους τελευταίους μήνες. To Ξενοδοχείο Achilleas απέκτησε νέα ταυτότητα, ακολουθώντας τις επιταγές του σύγχρονου design

undefined

Είμαστε σίγουροι ότι οι ταξιδιώτες μας θα ενθουσιαστούν κατά την παραμονή τους από τα πολύ μεγάλα, λειτουργικά και μοντέρνα δωμάτια.

undefined

Η μελέτη και επίβλεψη έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο 3SKΣτυλιανίδης Αρχιτέκτονες, με το οποίο ο όμιλός μας Tour Hotel έχει μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία σε όλα τα Ξενοδοχεία μας.

 undefined 

Με την ενέργεια αυτή προσβλέπουμε στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, με σεβασμό προς τον επισκέπτη και τις ανάγκες του.

www.achilleashotel.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο