Τα νέα των μελών μας

TOR Hotels Group: Το ξενοδοχείο Eagles Resort στηρίζει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με δωρεά σημαντικού μηχανήματος

undefined

 

 

Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επιθυμώντας να στηρίξουν την τοπική κοινωνία, το ξενοδοχείο Eagles Resort προσέφερε ένα κορυφαίο μηχάνημα για τον εντοπισμό του COVID-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, καθώς και 100 τεστ, συνολικής αξίας, 29.500 ευρώ. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον μοριακό αναλυτή Gene Χpert καθώς και αντιδραστήρια που απαιτούνται για την αυτοματοποιημένη μοριακή εξέταση και ποιοτική ανίχνευση του SARS-COV-2 , του ιού που προκαλεί τον COVID-19. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι απλό στη χρήση του και προσφέρει αποτελέσματα εντός 45 λεπτών.

undefined

H παράδοση – παραλαβή το μηχανήματος έγινε πρόσφατα, σε μια σεμνή τελετή, στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Χαλκιδικής κ. Γιάννη Γιώργου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Πολυγύρου κ. Δεδελούδη Κωνσταντίνου και των ιδιοκτητών του Eagles Resort, Κωνσταντίνου και Λένας Τορνιβούκα.

«Στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και όλη  η ανθρωπότητα, θεωρούμε χρέος και τιμή μας να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία και να είμαστε δίπλα στους σύγχρονους ήρωες της περιοχής μας, που είναι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πολυγύρου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TOR Hotel Group όπου ανήκει το Eagles Resort.

Με μοναδική παράδοση 90 ετών στη φιλοξενία, το Eagles Resort αποτελεί ένα πολυτελές θέρετρο- ορόσημο, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, δίπλα στο Άγιο Όρος. Διαθέτει βραβευμένα καταλύματα με 160 δωμάτια, σουίτες, bungalows με κομψή διακόσμηση και 42 πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα και εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Ακόμα διαθέτει παραλία, βραβευμένη με μπλε σημαία, spa, γυμναστήριο και μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες στα έξι εστιατόρια του συγκροτήματος. Τέλος, στα Δρένια, ένα σύμπλεγμα ακατοίκητων νησιών με τις ομορφότερες παραλίες της περιοχής, το Eagles Palace δημιούργησε το Drenia Island Experience, όπου οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να επισκεφθούν με σκάφος και να απολαύσουν τη χρυσή άμμο και τα σμαραγδένια νερά του νησιού με τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο