Τα νέα των μελών μας

TOPOSOPHY: Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις εργασίας με τους φορείς της Σύρου για το σχέδιο διαχείρισης προορισμού

undefined

 

Μια σειρά έξι συναντήσεων ενημέρωσης σε σχέση με τις βασικές κατευθύνσεις και τα επόμενα βήματα για την εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού την τριετία 2023-2025, επισφράγισαν την ολοκλήρωση του έργου που ξεκίνησε να υλοποιεί η TOPOSOPHY τον Σεπτέμβριο του 2021 για λογαριασμό του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν εκπρόσωποι από οργανωμένους φορείς του τουριστικού τομέα, επιχειρήσεις του νησιού, την Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού και κοινωνικούς φορείς. Οι συναντήσεις έδωσαν την ευκαιρία για πλήρη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με τον προτεινόμενο μοντέλο διακυβέρνησης για τη διαχείριση του προορισμού, τις αρχές που διέπουν την στρατηγική για την ανάπτυξη της ταυτότητας του τόπου και την ορθή χρήση της νέας εικαστικής ταυτότητας και, τέλος, σε σχέση με τις δράσεις που έχουν προδιαγραφεί σε βάθος τριετίας και αφορούν:

● Την βιώσιμη ανάπτυξη και διαχείριση του προορισμού
● Την ανάπτυξη προϊόντων, υπηρεσιών και ειδικών μορφών τουρισμού
● Την προώθηση και προβολή μέσω διαφορετικών καναλιών και με στόχευση σε εξειδικευμένες ομάδες ενδιαφέροντος

Η TOPOSOPHY ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την εποικοδομητική και αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο διεξαγωγής των συναντήσεων εργασίας, και συνολικά σε όλα τα στάδιο υλοποίησης του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο έργο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο