Τα νέα των μελών μας

Tool: Βραβείο για την Tool ως “Best Greek Hotel Website Developer” στα Greek Hospitality Awards 2018

undefined

 

Η Tool βραβεύθηκε ως η κορυφαία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης websiteγια ξενοδοχεία στα Greek Hospitality Awards 2018. Συγκεκριμένα απέσπασεSilverβραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Website Developer, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του website του ξενοδοχειακού Ομίλου AKS Hotels (www.akshotels.com). 

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος AKS Hotels μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εμπιστεύτηκε την Tool για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website των ξενοδοχείων του.

Η Toolσχεδίασε και ανέπτυξε ένα πλήρως ανανεωμένο website με έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν τα unique selling points αυτών. Το minimal ύφος και o σύγχρονος & responsive σχεδιασμός του προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο χρήστη με δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις συσκευές.

undefined

Σχετικά με τη βράβευση, ο κ. Κώστας Καραχάλιος CEO της Tool δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη βράβευση του έργου μας διότι καταφέραμε να αναπτύξουμε τον νέο διαδικτυακό τόπο των AKS Hotels ισορροπώντας τις κλασικές αξίες των ξενοδοχείων με τον σύγχρονο σχεδιασμό προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο χρήστη. Ταυτόχρονα, η διάκριση αυτή της Toolαποτελεί άλλη μια αναγνώριση της 15ετούς επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο των νέων τεχνολογιών για τουριστικές επιχειρήσεις». 

H τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Ο θεσμός των βραβείων που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά από την εταιρεία «ETHOS AWARDS» και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της ελληνικής ξενοδοχίας. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της ΔΕΘ Helexpo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο