Τα νέα των μελών μας

Tool: Νέο website για τo Kamari Beach Hotel Santorini από την Tool

undefined

 

 

Το ξενοδοχείο Kamari Beach Hotel Santorini (www.kamaribeach.gr), ένα resort με 50 χρόνια παράδοσης στη φιλοξενία, επέλεξε την Tool για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website του με στόχο την ανάδειξη της νέας του εικόνας, των ξεχωριστών του χαρακτηριστικών, της προσωπικότητάς του, των ανακαινισμένων εγκαταστάσεών του και των αναβαθμισμένων του υπηρεσιών.

Η Tool ανέπτυξε και σχεδίασε ένα πλήρως ανανεωμένο website με έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου και στην επικοινωνία του με το κοινό. Το ύφος του συνδυάζει στοιχεία φρέσκα, pop, με έμφαση στο design που αναδεικνύουν την ανανεωμένη προσωπικότητα του ξενοδοχείου και επικοινωνούν την εμπειρία που θα αποκομίσει ο επισκέπτης όταν το επισκεφθεί. Το website προσφέρει καθαρή πλοήγηση και μια ολοκληρωμένη online εμπειρία στο χρήστη με πρόσβαση από όλες τις συσκευές.

undefined

Πέρα από το design, δόθηκε έμφαση και στο ίδιο το περιεχόμενο του website με ανανέωση όλων των κειμένων. Το content είναι προσανατολισμένο στο χρήστη με απλή και κατανοητή γλώσσα και αφηγηματικό χαρακτήρα που αναδεικνύει τα ιστορικά στοιχεία του ξενοδοχείου ενώ ταυτόχρονα προβάλλει την ανανεωμένη του εικόνα στο σήμερα. 

Επίσης, η ενότητα «Βlog» που προστέθηκε ενισχύει το brand identity, αυξάνει την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες, επικοινωνεί σημαντικά νέα και προσφορές του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την κατάταξή του στις μηχανές αναζήτησης. 

Τέλος, στα πλαίσια βελτιστοποίησης του website εφαρμόσαμε τις βασικές αρχές του Search Engine Optimization, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η εμφάνισή του κατά την αναζήτηση συναφών με το περιεχόμενο όρων σε υψηλές θέσεις στις διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης (Google κ.ά.). 

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του συνολικού στρατηγικού μοντέλου digital marketing που εφαρμόστηκε για το Kamari Beach Hotel Santorini, μέσω Google Ads Campaigns, Social Media και Email Marketing. 

undefined

Η Tool

Η Tool προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες digital marketing για επιχειρήσεις. Διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας σε τρεις βασικές κατευθύνσεις: webdesign & development, digital marketing και application development. Eίναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google και ιδρύθηκε από ανθρώπους με πάθος για τις νέες τεχνολογίες.

info@tool.gr, 210 76 49 960, www.tool.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο