Τα νέα των μελών μας

TOOL: Νέο website για το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο από την Tool

undefined

 

 

Η Tool (www.tool.gr) σχεδίασε και ανέπτυξε το νέο website του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, το μεγαλύτερο μουσείο της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου.

Ο διαδικτυακός τόπος του χρειαζόταν ανασχεδιασμό για τον οποίο επέλεξε την Tool με μεγάλη εμπειρία σε υλοποίηση διαδικτυακών τόπων και ιδιαίτερα πολιτιστικών φορέων.

undefined

Η Tool πιστεύει ότι τα μουσεία αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς πόρους, οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν την ανάδειξης της πολιτιστικής ταυτότητας των πόλεων και την αύξηση της τουριστικής δραστηριότητας σε αυτές. 

Με στόχο την ανάδειξη της εικόνας του πιο σημαντικού Μουσείου της Ελλάδας, ο νέος διαδικτυακός τόπος www.namuseum.gr σχεδιάστηκε με σύγχρονο ύφος, ενώ ταυτόχρονα είναι λιτός και εύκολος στην πλοήγηση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, τις επιλογές και γενικότερα τη συμπεριφορά των επισκεπτών, προσφέροντάς τους μια βελτιωμένη εμπειρία πλοήγησης, μέσα από μια καθαρή δομή του περιεχομένου και ένα απλό σχεδιασμό που την υποστηρίζει. 

undefined

Στο νέο website οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου, τις συλλογές, τις εκδηλώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και για την επίσκεψη στο Μουσείο. 

undefined

Το περιεχόμενο παρουσιάζεται σε 2 γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, ενώ υποστηρίζεται πλήρως η προβολή του σε mobile συσκευές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο