Τα νέα των μελών μας

Tool: Νέο website για τα AKS Hotels από την Tool

undefined

 

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος AKS Hotels, μία από τις πιο αναγνωρισμένες ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του τουρισμού από το 1998 έως σήμερα, επέλεξε την Tool για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website των ξενοδοχείων του με στόχο την ανάδειξη των μοναδικών εγκαταστάσεων, τη σύγχρονη δυναμική αυτών, το φιλικό προς τον επισκέπτη περιβάλλον και τη διαμονή υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν.

Ο Όμιλος AKS Hotels αποτελείται από τρεις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες: τα AKS Porto Heli & AKS Hinitsa Bay στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας και το AKS Minoa Palace στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης διαθέτει το σύγχρονο συνεδριακό κέντρο AKS Porto Heli Conference Centre στο Πόρτο Χέλι με δυνατότητα φιλοξενίας 800 ατόμων.

Η Tool ανέπτυξε και σχεδίασε ένα πλήρως ανανεωμένο website με έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων, λαμβάνοντας υπόψιν τα Unique Selling Points αυτών. Το minimal ύφος καθώς και o σύγχρονος & responsive σχεδιασμός του προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο χρήστη με πρόσβαση από όλες τις συσκευές.

undefined

Οι 6 βασικές ενότητες του μενού που δημιουργήθηκαν αναδεικνύουν τα USP’s των ξενοδοχείων, όπως η τοποθεσία και οι υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα δίνεται στον χρήστη με εύκολο και κατανοητό τρόπο το εύρος των εμπειριών που του προσφέρουν τα ξενοδοχεία με ξεχωριστή ενότητα για τη γαστρονομία και τα outdoor activities που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτόν και προβάλουν τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων.

Επιπλέον, το κεντρικό covervideo «επικοινωνεί» στο χρήστη τα στοιχεία της πολυτέλειας, των ποιοτικών εγκαταστάσεων και της μοναδικής τοποθεσίας, ενώ η χρήση sticky menu εμφανίζει τα «call to action buttons» για special offers και bookings καθ’ όλη τη διάρκεια πλοήγησης του χρήστη κάνοντας πιο εύκολη τη μετατροπή του χρήστη σε πελάτη.

Τέλος, στα πλαίσια βελτιστοποίησης του website για εμφάνισή του στις διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης (Google κ.ά.), η Tool εφάρμοσε τις βασικές αρχές του  Search Engine Optimization.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο