Τα νέα των μελών μας

Tool: Η Tool σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

undefined

 

Η Tool (www.tool.gr) σε συνεργασία με την εταιρεία Indice (www.indice.gr) ανέλαβε την ανάπτυξη του νέου διαδικτυακού τόπου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (EBE) στο πλαίσιο του έργου «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη της νέας Πλατφόρμας Ιστοχώρων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος». 

Μέσα από το διαδικτυακό τόπο θα αποτυπώνεται ο αναβαθμισμένος ρόλος της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο νέο της κτήριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα προβάλλονται οι μοναδικές της συλλογές και θα συγκεντρώνεται το σύνολο των υπηρεσιών της. 

Ο νέος διαδικτυακός τόπος θα δώσει στην Εθνική Βιβλιοθήκη τη δυνατότητα να επικοινωνήσει σε διάφορες κατηγορίες κοινού την πλούσια και πολυεπίπεδη πληροφορία που διαθέτει, καθώς και τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που αναπτύσσει. Στη διάρκεια του έργου θα υλοποιηθούν υπηρεσίες όπως γραφείο αρωγής για την εξυπηρέτηση των χρηστών με την αποστολή και διαχείριση ηλεκτρονικών φορμών, σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών και ηλεκτρονικό κατάστημα μεταξύ άλλων. 

Το έργο θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το γραφείο Παπάζογλου το οποίο έχει αναλάβει το σχεδιασμό της νέας Οπτικής Ταυτότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης.

Το έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μετεγκατάστασης της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και χρηματοδοτείται από τη σχετική Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.