Τα νέα των μελών μας

Tool: Χρυσό Βραβείο για την Tool για το “Nafplio Virtual Tour” στα Tourism Awards 2018

undefined

 

 

Η Tool (www.tool.gr) έλαβε χρυσό βραβείο στα Τourism Awards 2018 στην κατηγορία Technology Enhanced Experience, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της web εφαρμογής Nafplio Virtual Tour (www.nafpliotour.gr). 

Ο Δήμος Ναυπλίου εμπιστεύτηκε την Tool για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής εφαρμογής ψηφιακής περιήγησης στο Ναύπλιο, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ανακαλύψει 52 σημεία ενδιαφέροντος στην πόλη μέσα από το κινητό του τηλέφωνο. 

Σχετικά με τη βράβευση, ο κ. Κώστας Καραχάλιος CEO της Tool δήλωσε: «Ευχαριστούμε το Δήμο Ναυπλίου που μας εμπιστεύτηκε για την υλοποίηση αυτού του έργου. Αντιμετωπίσαμε τον Δήμο σαν ένα ανοιχτό μουσείο και πιστεύουμε πως κι εμείς με την σειρά μας συμβάλαμε στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ναυπλίου και στην ενίσχυση της τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών στην πόλη του. Το Nafplio Virtual Tour είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχουν όλοι οι Δήμοι με σημαντική πολιτιστική κληρονομιά». 

H λαμπερή τελετή απονομής των Tourism Awards πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Τα βραβεία διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. 

Συνοδευτικό υλικό: Tool Logo (pdf)

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο