Τα νέα των μελών μας

Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – CACTUS HOTELS: Βράβευση

undefined

 

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. – Cactus Hotels είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σε επισκέπτες, προσωπικό και συνεργάτες ότι για συνεχόμενη  χρονιά βραβεύτηκε η υποψηφιότητα της στα Environmental Awards.

Συγκεκριμένα το βραβείο που απέσπασε αναφέρεται στην Ενότητα Organization & Process Innovation, στην ενότητα βράβευσης Environmental Leadership

undefined

Η συμβολή των Cactus Hotels στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η δέσμευσή τους στην πιστή τήρηση της περιβαλλοντικής πολιτικής που έχει θεσπίσει αποτελούν κύριο μέλημα. Και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από την ίδια της την δραστηριότητα.

Με βάση τις δεσμεύσεις αυτές, το Cactus Beach στοχεύει στην:

 • Πραγματοποίηση δράσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση της κατανάλωσης νερού, την ορθή διαχείριση των παραγόμενων λυμάτων και τη μείωση και ορθή διαχείριση των παραγόμενων στερεών αποβλήτων.
 • Προστασία της παραλίας και της ποιότητας των νερών.
 • Συνεργασία με τους γειτονικούς φορείς με στόχο τη διατήρηση του φυσικού κάλους της περιοχής.
 • Ενημέρωση όλων των φορέων της περιοχής για τις περιβαλλοντικές δράσεις που πραγματοποιεί η ξενοδοχειακή μονάδα με σκοπό την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή τους.
 • Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού του ξενοδοχείου με σκοπό την ενεργή συμμετοχή του στις περιβαλλοντικές δράσεις.
 • Ενημέρωση των πελατών για τις περιβαλλοντικές δράσεις της ξενοδοχειακής μονάδας, με στόχο την ενθάρρυνση της ενεργούς συμμετοχής τους.

undefined

Οι παραπάνω στόχοι της πολιτικής μας επιτυγχάνονται μέσω του ορισμού συγκεκριμένων και μετρήσιμων στόχων, τον τακτικό έλεγχο των περιβαλλοντικών παραμέτρων, τον έλεγχο της απόδοσης των παρεμβάσεων, την επιθεώρηση της απόδοσης και την επανεξέταση των στόχων του με σκοπό την αναβάθμιση τους. 

Πρωτίστως μια σειρά επενδύσεων προς αυτές τις κατευθύνσεις και η σωστή εκπαίδευση προσωπικού αποτελούν την αιτία που τα Cactus Hotels ξεχωρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση.

undefined

Απόδειξη συμβολής  στην αειφόρο ανάπτυξη, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας και στην ενίσχυση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης αποτελεί μια σειρά προτύπων  πιστοποίησης των Cactus Hotels όπως:

 • Τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO90001, ISO 14001 και ISO 22000
 • Το διεθνές κύρους πρότυπο πιστοποίησης Travelife
 • Το βραβείο We DoLocal για την στήριξη τοπικής κοινωνίας και προϊόντων
 • Το οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key
 • Το βραβείο Κρητική Κουζίνα για την προώθηση της Κρητικής διατροφής
 • Και μία σειρά άλλων βραβεύσεων από διεθνείς (TUI Top Quality, TUI Umwelt Champion) αλλά και τοπικούς φορείς (Βράβευση από ΣΕΔΗΚ…).
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο