Τα νέα των μελών μας

The Westin Athens: Το ξενοδοχείο συμπεριλαμβάνεται στα βραβεία 2011 επιλογής των αναγνωστών του περιοδικού

Το ξενοδοχείο The Westin Athens, που βρίσκεται στο Astir Palace, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στη λίστα με τα «Καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο»-«Best in the World» του διεθνής φήμης περιοδικού Conde Nast Traveler, όπως ψηφίστηκε απο τους αναγνώστες του. Η διεθνούς φήμης έκδοση του περιοδικού Conde Nast Traveler έχει επιλέξει το ξενοδοχείο ως ένα από τα καλύτερα θέρετρα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Ειδικότερα βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας με τα 25 καλύτερα θέρετρα στην Νότια Ευρώπη. Οπωσδήποτε αυτή η διάκριση αποτελεί μεγάλη τιμή για το ξενοδοχείο.
 
Τα 24α  Βραβεία Επιλογής συνδυάζουν τις απόψεις των 28,876 αναγνωστών του περιοδικού Conde Nast Traveler που βαθμολογούν τις πόλεις, τα νησιά και τα ξενοδοχεία που επισκέφτηκαν τον περασμένο χρόνο, καθώς και τις αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρίες που χρησιμοποιήσαν για τα ταξίδια τους. Εξαιτίας του περιεχομένου και της ευρύτητας που έχουν, τα Βραβεία Επιλογής των Αναγνωστών είναι μοναδικά και απολύτου εμπιστοσύνης παγκοσμίως, και αυτό χάρη στους πιο εξαιρετικούς και απαιτητικούς ταξιδιώτες δηλαδή τους αναγνώστες του περιοδικού. Τα βραβεία έχουν δημοσιευθεί στο τεύχος Νοεμβρίου 2011 του διεθνούς φήμης περιοδικού.

Χάρη στη μοναδική τοποθεσία του, κτισμένο σε ένα βράχο, στην ιδιωτική χερσόνησο του Astir Palace, το ξενοδοχείο The Westin Athens προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων, συνδυάζοντας την χαλάρωση σε ένα κλασσικό παραθαλάσσιο θέρετρο, με την κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης σε μικρή απόσταση.

Το ξενοδοχείο The Westin Athens είναι υπερσύγχρονο ξενοδοχείο που αιχμαλωτίζει την ομορφιά ενός παραθαλάσσιου πολυτελούς θέρετρου ενώ παρέχει τις ανέσεις ενός υψηλού επιπέδου επαγγελματικού προορισμού. Η μεγάλη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών, τα πολυτελή κι ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, τα εξαιρετικά εστιατόρια και το μοντέρνο lounge μπαρ ανάγουν το The Westin Athens στον απόλυτο προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο