Τα νέα των μελών μας

The Westin Athens: Il Tramonto… Η νέα άφιξη στο Astir Palace

«Il Tramonto» στα ιταλικά σημαίνει ηλιοβασίλεμα και σίγουρα δεν υπάρχει πιο κατάλληλο όνομα για το νέο ιταλικό εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, αφού είναι γεγονός ότι το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα από τη βεράντα του Il Tramonto, προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

 Το «Il Tramonto»  ανοίγει στη θέση που βρίσκοταν το φημισμένο Grill Room, στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Με τις κατάλληλες αλλαγές και παρεμβάσεις μεταμορφώθηκε σε ένα πολυτελές εστιατόριο με λιτό και φίνο ύφος. Ντιζαϊνάτα φωτιστικά αλλά και spots, πολυθρόνες και τζαμαρίες με θέα στη θάλασσα συνθέτουν ένα φιλόξενο περιβάλλον και προσκαλούν τον επισκέπτη να απολαύσει την δημιουργική κουζίνα του. Ο νέος σεφ Στέφανο Ρόσι δίνει τη δική του πινελιά και δημιουργεί ένα ευφάνταστο μενού με άρωμα και γεύσεις από την παλέτα της Ιταλικής κουζίνας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο