Τα νέα των μελών μας

The Westin Athens: H Galazia Hytra επιστρέφει για την καλοκαιρινή πορεία στο Astir Palace και παρουσιάζει την Dream Team της Ελληνικής κουζίνας

westinΗ βραβευμένη και πρότυπη «γαλάζια» συνταγή της Hytra ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της στο χάρτη της σύγχρονης Ελληνικής γαστρονομίας με την ανακοίνωση μιας all-star ταυτότητας: μέσα στη κουζίνα και όχι μόνο.

Φέτος, οι επισκέπτες της Galazia Hytra, που βρίσκεται στο ξενοδοχείο The  Westin  Athens, στο Astir  Palace,  θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την γαστρονομική εμπειρία της προτίμησής τους έτσι ώστε να απολαύσουν και να «ζήσουν» την πετυχημένη κουζίνα της Galazia Hytra: είτε ως «γαλάζια» γκουρμέ είτε ως «γαλάζια» ταβέρνα σε ένα χώρο, δίπλα στη θάλασσα, στο επιπλέον concept του εστιατορίου: την αγαπημένη Ελληνική ταβέρνα,  «Galazia Taverna».

All-star team

Η ξεχωριστή αυτή γαστρονομική ταυτότητα είναι στα χέρια μιας all-star team ή όπως σύντομα γίνεται γνωστό, «the» dream team της σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας: Νίκος Καραθάνος, Χρύσανθος Καραμολέγκος και Δημήτρης Δημητριάδης, τρεις σεφ που αντιπροσωπεύουν την εξέλιξη και την αναγέννηση της Ελληνικής κουζίνας με σημείο αναφοράς τα παραδοσιακά Ελληνικά πιάτα και πρώτες ύλες.

«Το βασικό χαρακτηριστικό αυτού του, όντος, dream team,» λέει ο Απόστολος Τραστέλης, είναι ο συγκερασμός εμπειριών, ταλέντων και οραμάτων που έχει στο σύνολό του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη — ακόμα περισσότερο — της Ελληνικής κουζίνας: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Με την δημιουργία αυτής της ομάδας φιλοδοξούμε να συμβάλλουμε στην συναρπαστική αυτή νέα εποχή της “γαλάζιας” μας κουζίνας. Και φυσικά, σας καλούμε να το ζήσετε μαζί μας».

Το γκουρμέ μενού  — με τα δημοφιλή πιάτα όπως η Ελληνική σαλάτα με άλλο τρόπο και Τα Γεμιστά με τομάτες, ταρτάρ από γεμιστά, φέτα και bon-bon καραμέλας από πιπεριά — παραμένει. Ένα μέρος του εστιατορίου τόσο στο εσωτερικό όσο και εξωτερικά – στη βεράντα – μεταμορφώνεται σε πρωτότυπη Ελληνική ταβέρνα.

Οι φίλοι του κρασιού θα εκτιμήσουν την προσεγμένη λίστα διακεκριμένων Ελληνικών κρασιών… συνοδευόμενα, φυσικά, με την καταπληκτική θέα και αύρα της Βουλιαγμένης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο