Τα νέα των μελών μας

The Westin Athens: Ελληνικό Πάσχα στο Astir Palace

Προσφέρουν ηρεμία, χαλάρωση, αναζωογόνηση και τα καλύτερα πακέτα προσφορών για πασχαλινές αποδράσεις. Τα ξενοδοχεία Arion, A Luxury Collection Resort & Spa και The Westin Athens, που υπάγονται στο συγκρότημα Astir Palace Resort, δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα τόσο κοντά και τόσο μακριά από την πόλη.

Τα πακέτα και οι προσφορές για το Πάσχα του 2012 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την καλή ζωή με το προσιτό κόστος. Η διαμονή σε Grande Deluxe δωμάτιο περιλαμβάνει πασχαλινές εκπλήξεις και ειδικές εκπτώσεις στα γεύματα του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα. Εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή περιφορά του Επιταφίου καθώς και Αναστάσιμη Λειτουργία το βράδυ του Σαββάτου στο ειδικά διαμορφωμένο παρεκκλήσι. Για όλες τις εκδηλώσεις (δείπνο Μεγάλης Παρασκευής, Μεγάλου Σαββάτου και γεύμα Κυριακής του Πάσχα) τα ξενοδοχεία προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά από 8 ως 17 ετών αλλά και δωρεάν φαγητό για παιδιά κάτω των 7 ετών.

“Πασχαλινή προσφορά διαμονής” περιλαμβάνει:    
•    Διαμονή σε δωμάτιο Grand Deluxe
•    Πασχαλινές εκπλήξεις στο δωμάτιο κατά την άφιξή σας
•    Πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
•    Παιδιά ως 7 ετών δεν υπάρχει χρέωση δείπνο Μεγάλου Σαββάτου και στο γεύμα Κυριακής του Πάσχα, ενώ για παιδιά από 8 ως 17 ετών προσφέρουμε 50% έκπτωση
•    Αναχώρηση ως τις 16:00 (βάσει διαθεσιμότητας)    

Arion Resort & Spa – ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ από 175 Ευρώ ανά ημέρα (δίκλινο)
The Westin Athens – ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ από 165 Ευρώ ανά ημέρα (δίκλινο)
 

Κάντε την κράτησή σας μέσω web ή καλέστε το τμήμα Κρατήσεων στο Τηλ (+30) 210 8902000

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο