Τα νέα των μελών μας

The Westin Athens: 3ο Royal Thai Food Festival στο ξενοδοχείο The Westin Athens, Astir Palace A.E

Το 3ο Thai Food Festival έρχεται και πάλι για να γεμίσει το Astir Palace με άρωμα από την εξωτική Ταϋλάνδη. Το Ξενοδοχείο The Westin Athens  σε συνεργασία με την Royal Thai Embassy, την Etihad Airways, τον ταξιδιωτικό οργανισμό Travel Plan και το περιοδικό Athens Insider διοργανώνουν ένα Ταϊλανδέζικο δεκαπενθήμερο  αρωμάτων και γεύσεων από τις 19  Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, 2012.

Οι Ταϋλανδοί Chefs Cherdhong Sonkanok και  Saowanee Sunsa από το ξενοδοχείο The Westin Bangkok, θα ετοιμάσουν για τους επισκέπτες μοναδικά πιάτα που θα τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο της Ταϋλάνδης.  Εκμεταλλευτείτε την  ευκαιρία να απολαύσετε τη θερμή Ταϋλανδέζικη κουλτούρα μέσα από μια εξωτική σειρά εδεσμάτων, όπως σαλάτες με παπάγια και μάνγκο, λαχταριστά πιάτα με κάρυ και αρωματικά Ταϋλανδέζικα βότανα και πικάντικες σούπες με πρωτότυπα συστατικά.

Ταξιδέψτε στις εξωτικές γεύσεις της Ταϋλάνδης καθημερινά  Δευτέρα ως Πέμπτη από τις  19:00 -23:30, Παρασκευή και Σάββατο από τις 19.00 – 24.00 και Κυριακή από τις 13:00-18:00.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ, στις 26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου με κόστος €30 και συμμετοχή σε γεύμα. Επίσης  η Olive Tree Spa θα σας μυήσει στα μυστικά του αυθεντικού Ταϋλανδέζικου μασάζ με ειδικά σεμινάρια που θα γίνουν  στις 25 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, από τις 17:00-19:00, με κόστος συμμετοχής €10 ανά άτομο. Για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο σε περίπτωση που κάνουν κράτηση για δείπνο στο εστιατόριο, προσφέρεται έκπτωση 10%.

Κατά τη διάρκεια του 3ου Royal Thai Food festival θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Ταϋλάνδη τη χώρα των χρωμάτων, του μυστήριου και του μοναδικού πολιτιστικού πλούτου, με την ευγενική χορηγία του Travel Plan και της Etihad Airways.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο