Τα νέα των μελών μας

The Syntopia Hotel: Τέσσερα βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2020 για το The Syntopia Hotel

undefined

Με τέσσερα βραβεία από τα Greek Hospitality Awards 2020 αναγνωρίστηκε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου The Syntopia Hotel του Ρεθύμνου, στους ξένους επισκέπτες της Κρήτης. 

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 ως ένα Live On Digital Event, λόγω των αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID 19, συγκεντρώνοντας -έστω και με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο- το σύνολο των Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. Στο The Syntopia Hotel απονεμήθηκαν τα βραβεία: 

  • Βραβείο SILVER, στην κατηγορία BEST GREEK RESORTS
  • Βραβείο GOLD, στην κατηγορία BEST GREEK NEW BOUTIQUE RESORT
  • Βραβείο GOLD, στην κατηγορία BEST GREEK DESIGN RESORT
  • Βραβείο SILVER IFI architectural lighting works – The Syntopia Hotel, στην κατηγορία BEST GREEK HOTEL ARCHITECTURAL PROJECT 

undefined

Το The Syntopia Hotel, ξενοδοχείο μέλος της Σ. Γιαννικάκης Α.Ε., βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Σχεδιασμένο για ενήλικες, ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή, σε μια φανταστική τοποθεσία κοντά στην παραλία και σε πλήθος αξιοθέατων, προσφέρει διακοπές υψηλού επιπέδου, διασκέδαση με έμφαση στις εμπειρίες των Syntopians μέσω καλλιτεχνικών και μουσικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται στο ξενοδοχείο, καθώς και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ενώ αναδεικνύει την Κρητική διατροφή υποστηρίζοντας ενεργά την τοπική οικονομία. Περισσότερα για το The Syntopia Hotel, μπορείτε να δείτε εδώ: https://bit.ly/2GKDGcM 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο