Τα νέα των μελών μας

The Met Hotel: Βράβευση ξενοδοχείου Τhe Μet από την Expedia

 undefined

Ακόμα ένα Διεθνές βραβείο κατέκτησε το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ, του Ομίλου Χανδρή. Η Expedia η μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα παγκοσμίως, απένειμε στο ξενοδοχείο THE MET το βραβείο Expedia Insiders’ Select 2015.

Το Expedia Insiders’ Select είναι ένα ετήσιο βραβείο, το οποίο παρέχει αναγνώριση στα καλύτερα ξενοδοχεία της παγκόσμιας αγοράς της Expedia, όπως τα επέλεξαν οι πελάτες της με βάση τις εμπειρίες τους.

Σύμφωνα με περισσότερα από δύο εκατομμύρια σχόλια πελατών που υποβάλλονται ετησίως, το ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ ήταν ένα από τα δύο ξενοδοχεία στην Ελλάδα που κατέκτησαν το σχετικό βραβείο. Οι πελάτες της Expedia έχουν αναγνωρίσει στο ΤΗΕ ΜΕΤ την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, την καταπληκτική εμπειρία του πελάτη και την άριστη σχέση ποιότητας/τιμής. Η κατάκτηση μιας θέσης στη λίστα Insiders’ Select αποτελεί απόδειξη της σταθερής αφοσίωσης του ξενοδοχείου στην τελειότητα. 

undefined

 

Το υπερσύγχρονο ΤΗΕ ΜΕΤ Hotel, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σύγχρονης αισθητικής και αξεπέραστης κομψότητας. Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, εξαιρετικό spa, εξωτερική και εσωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σε ένα κομψό περιβάλλον.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή, έχουν αποσπάσει, επί σειρά ετών, πολλά βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.