Τα νέα των μελών μας

The Met Hotel: Πιστοποίηση τμημάτων εστίασης κατά ISO 22000:2005

Το Ξενοδοχείο THE MET HOTEL του Ομίλου Χανδρή, συνεχίζει την προσπάθεια για  περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών του.
Επιβράβευση των προσπαθειών αυτών αποτελεί η πρόσφατη πιστοποίηση του από την TUV AUSTRIA HELLAS βάσει του διεθνούς προτύπου ISO 22000:2005 για τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων.

Με την πιστοποίηση αυτή το ξενοδοχείο διαχειρίζεται ένα σύστημα το οποίο αφορά στην ασφάλεια των παρεχομένων τροφίμων διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την υγιεινή και την ποιότητα του τελικού προϊόντος που φθάνει στον πελάτη.

Η εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης για την ποιότητα, εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων, υπηρεσιών και λειτουργιών, αποδεικνύοντας τη δέσμευση και αξιοπιστία της επιχείρησης απέναντι στους πελάτες της.

Το υπερσύγχρονο Τhe Μet Hotel, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σύγχρονης αισθητικής και αξεπέραστης  κομψότητας. Διαθέτει 212 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, 13 αίθουσες συνεδριάσεων, γκουρμέ εστιατόρια, ατμοσφαιρικά μπαρ, γυμναστήριο, spa, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών  αξέχαστη. Μοντέρνο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση και προσωπική φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια εγγυώνται την άνετη παραμονή σε ένα κομψό περιβάλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο