Τα νέα των μελών μας

The Hotel Content Company: Live Masterclass «Τα Βασικά Κανάλια Πώλησης Ξενοδοχείων: Όλοι οι τρόποι πώλησης του ξενοδοχείου σας

undefined

 

To Live Masterclass «Τα Βασικά Κανάλια Πώλησης Ξενοδοχείων: Όλοι οι τρόποι πώλησης του ξενοδοχείου σας Α Ζ» από τη Ναταλία Γιακιμένκο, έχει ως στόχο να αναλύσει τα βασικά κανάλια πώλησης ενός ξενοδοχείου, τα προτερήματα και τα ενδεχόμενα μειονεκτήματά τους και να εξετάσει ποιο/α κανάλι/α ή δίκτυο/α να προτιμήσετε ανάλογα με τον τύπο, το concept και την τοποθεσία του καταλύματος, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση του ξενοδοχείου σας. 

Τα Ξενοδοχειακά Κανάλια Πώλησης αποτελούν καθοριστικό σημείο επαφής του ξενοδοχείου με τον δυνητικό πελάτη, συνεπώς η σωστή χρήση τους αποτελεί κομβικό στοιχείο της συνολικής στρατηγικής πωλήσεων του κάθε καταλύματος. Κατά τη διάρκεια του Live Masterclass, θα παρουσιαστούν ενδελεχώς όλα τα είδη των καναλιών πώλησης, όπως OTAsGDS, αλλά και νέα κανάλια, καθώς και οι τρόποι που μπορούν να αξιοποιηθούν από τα ξενοδοχεία για την αύξηση των κρατήσεων. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

Στόχοι Μαθήματος:

 • Να αναλυθούν τα βασικά κανάλια πώλησης ενός ξενοδοχείου, τα προτερήματα και τα ενδεχόμενα μειονεκτήματά τους.
 • Να διασφαλισθεί η πλήρης κατανόηση του κάθε είδους.
 • Να εξεταστεί ο τρόπος που αποφασίζουμε ποιο κανάλι ή δίκτυο να προτιμήσουμε αναλόγως με τον τύπο, το concept και την τοποθεσία του καταλύματος.
 • Να βελτιωθεί ο τρόπος χρήσης τους ώστε να βελτιωθεί στη συνέχεια η απόδοσή τους.
 • Να έχουν στα χέρια τους οι συμμετέχοντες όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσουν μια στρατηγική διανομής του καταλύματός τους βασιζόμενοι στις παραπάνω γνώσεις. 

undefined

Βασικές Εκπαιδευτικές Ενότητες:

Το μάθημα “Τα Βασικά Κανάλια Πώλησης Ξενοδοχείων: Όλοι οι τρόποι πώλησης του ξενοδοχείου σας Α Ζ” θέλει να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τα παρακάτω στοιχεία: 

 • Ξενοδοχειακά Κανάλια Πώλησης
  Τα Ξενοδοχειακά Κανάλια Πώλησης απαρτίζονται από πολλές κατηγορίες και διαφορετικά συστήματα. Στο συγκεκριμένο Masterclass θα αναλυθούν οι μεγαλύτερες κατηγορίες αυτών και ποια είναι τα πιο διαδεδομένα.
   
 • Πλεονεκτήματα Καναλιών Πώλησης
  Λόγω της μεγάλης γκάμας καναλιών πώλησης που υπάρχουν, δημιουργείται μια σύγχυση για το ποια να χρησιμοποιηθούν από την εκάστοτε ξενοδοχειακή μονάδα. Παρουσιάζοντας τα βασικά τους πλεονεκτήματα, η απόφαση γίνεται πιο εύκολη και η δημιουργία στρατηγικής πιο απλή.
   
 • Λάθη στη χρήση των Καναλιών Πώλησης
  Πολλά από τα Ξενοδοχειακά Κανάλια Πώλησης διαθέτουν λειτουργίες που είτε δεν είναι γνωστές και μπορούν να αξιοποιηθούν για καλύτερα αποτελέσματα, είτε οι λειτουργίες που χρησιμοποιούνται δεν έχουν σχεδιαστεί αποτελεσματικά. Εκτός από αυτά τα λάθη υπάρχουν κι άλλα που θα αναλυθούν στο σχετικό Live Masterclass. 
 • Bonus! Tips για Αύξηση των Πωλήσεων 

Instructor:

Ναταλία Γιακιμένκο 

Διάρκεια:

180 Λεπτά 

Τι συμπεριλαμβάνει:

 • 180 Λεπτά Live Εκπαίδευσης
 • Πρόσβαση σε ειδικό περιεχόμενο όπως Tutorials ή Αρθρογραφία που έχει συγκεντρώσει ο Instructor.
 • Test & Εργασία για διασφάλιση της κατανόησης του περιεχομένου.
 • Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

Διαδικασία Παρακολούθησης:

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα σας αποστείλουμε μέσω e-mail τους κωδικούς πρόσβασης στην εκπαιδευτική πλατφόρμα, καθώς και περισσότερες οδηγίες σχετικά με την παρακολούθηση του Live Masterclass.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο