Τα νέα των μελών μας

The American College of Greece: Προσφορά Εταιρικών Υποτροφιών για τη φοίτηση στο Msc in Tourism Management

undefined

 

Το Alba Graduate Business School at The American College of Greece, για ένατη συνεχή χρονιά από το 2011, οπότε και ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια ενίσχυσης της εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης των στελεχών, προσφέρει στους εργαζόμενους σας, αλλά και στα παιδιά τους, μία σειρά Eταιρικών Yποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο MSc in Tourism Management (full time mode and part time mode) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. 

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι €12.500. Τα ποσοστά των Εταιρικών Υποτροφιών περιγράφονται παρακάτω και ισχύουν μόνο για φέτος[1].

  • Με την εγγραφή 2 στελεχών, Εταιρική Υποτροφία 30% στον καθένα
  • Με την εγγραφή 3 στελεχών και άνω, Εταιρική Υποτροφία 40% στον καθένα 

Σε περίπτωση που η εταιρεία σας αποφασίσει να συμβάλει σε μέρος των διδάκτρων των στελεχών της, μπορεί να λάβει επιστροφή ενός σημαντικού ποσού από το λογαριασμό ΛΑΕΚ 0.24%. Επίσης, εφόσον πρόκειται για εταιρεία-μέλος του ALBA, μπορεί να επωφεληθεί από τα επιπλέον δικαιώματα που έχει[2].

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί ο υποψήφιος φοιτητής περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.alba.acg.edu. Η αξιολόγηση και η τελική επιλογή των υποψήφιων φοιτητών, γίνεται αποκλειστικά από το Alba Graduate Business School at The American College of Greece.

Τα στελέχη σας που θα αποφασίσουν να υποβάλουν την αίτησή τους, θα πρέπει παράλληλα με αυτήν να αποστείλουν ένα email στην κα Αντωνίνα Καλκαβούρα στο Akalkavoura@alba.acg.edu, ενημερώνοντας για το όνομα της εταιρείας στην οποία εργάζονται.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή βοήθεια χρειαστείτε.

[1]Όλες οι παραπάνω Εταιρικές Υποτροφίες ισχύουν για εγγραφές που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10 Ιουλίου 2020. Επιπλέον εγγραφές από εκεί και πέρα θα έχουν την Εταιρική Υποτροφία, αν υπάρχει, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί στις 10 Ιουλίου 2020. Συνεπώς, εάν δύο στελέχη μιας εταιρείας έχουν εγγραφεί έως τις 10 Ιουλίου 2020 και έχουν λάβει Εταιρική Υποτροφία 30% έκαστος, εάν έρθει και τρίτο στέλεχος της εταιρείας μετά από αυτή την ημερομηνία, το ποσοστό της Εταιρικής Υποτροφίας θα παραμείνει το ίδιο (30%) και για τους τρεις.

[2]Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα κάτωθι:

  • Εάν η εταιρεία συμβάλλει στη χρηματοδότηση των διδάκτρων, οι εκπτώσεις και Εταιρικές Υποτροφίες εφαρμόζονται στα ονομαστικά δίδακτρα που αναλογούν στην κάθε πλευρά (εταιρεία, φοιτητής).
  • Οι εταιρείες δεν έχουν πρόσβαση σε τυχόν υποτροφία ή οικονομική ενίσχυση που μπορεί να κερδίσει κάποιος φοιτητής ατομικά.
  • Εάν η Εταιρική Υποτροφία που κερδίσει ο φοιτητής είναι μεγαλύτερη σε ποσοστό από τυχόν υποτροφία ή οικονομική ενίσχυση που έχει κερδίσει ο φοιτητής ατομικά, τότε υπερισχύει το ποσοστό της Εταιρικής Υποτροφίας και δεν ισχύουν τα υπόλοιπα ποσοστά, ούτε λειτουργούν αθροιστικά.
  • Το δικαίωμα μέλους των εταιρειών-μελών του ALBA εφαρμόζεται στο τελικό ποσό μετά την Εταιρική Υποτροφία.
  • Οι φοιτητές δεν έχουν πρόσβαση στο δικαίωμα μέλους των εταιρειών-μελών του ALBA.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο