Τα νέα των μελών μας

Thalassa Beach Resort: Παγκόσμια διάκριση χανιώτικου ξενοδοχείου εξειδικευμένου σε ζευγάρια

Σε μια πολυτελέστατη αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο του Λονδίνου, έγινε την περασμένη Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012, η  ετήσια εκδήλωση “Gold Awards” (Χρυσά Βραβεία) του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Travel Plc, όπου βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία του ομίλου από όλο τον κόσμο.

Το Thalassa Beach Resort που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων Κρήτης, διακρίθηκε ως το καλύτερο, ανάμεσα σε 17 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο που εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών σε ζευγάρια. Η αξιολόγηση βασίστηκε στο βαθμό ικανοποίησης των πελατών των ξενοδοχείων, που συγκεντρώνει η TUI μέσα από ερωτηματολόγια, μετά το πέρας των διακοπών τους.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Νικάκης Γιώργος, Γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης του Thalassa Beach Resort, από τον Ko Henrik Norlin Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Nordic (δεξιά) και κο Johan Lundgren Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Travel Plc (αριστερά).

Οι επισκέπτες από τις Σκανδιναβικές χώρες εκπροσωπούν το περίπου το 65% των συνολικών αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων, ενώ η TUI Nordic φέρνει στα Χανιά 130 χιλιάδες επισκέπτες ετησίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο