Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A : Τριπλή διάκριση για την Costa Navarino

 

Τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις έλαβε η Costa Navarino σε δύο διακεκριμένους θεσμούς, τα Worldwide Hospitality Awards καθώς και το European Health & Spa Award, στις τελετές που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ στο Παρίσι και τη Βιέννη αντίστοιχα.

Στη 14η απονομή των Worldwide Hospitality Awards, η πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης«Costa Navarino: Engaging Art» έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία  «BestInnovation: PublicArea». Η κριτική επιτροπή των βραβείων αλλά και το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψήφου, επιβράβευσαν τις καλύτερες και πιο πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του τουριστικού κλάδου, ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 14 χώρες.

Το Anazoe Spa βραβεύθηκε εις διπλούν από την κριτική επιτροπή του ετήσιου θεσμού European Health & Spa Award, με την 1η  θέση στην κατηγορία «Best Signature Treatment» για τη signature θεραπεία «Healing Massage Remedy by Hippocrates» καθώς και την 3η  θέση στην κατηγορία «Best Destination Spa».

            

Αυτές οι σημαντικές διακρίσεις, παράλληλα με την πρόσφατη διάκριση στον ετήσιο καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards, ενισχύουν περαιτέρω τη θέση της Costa Navarino και την αναγνώριση της Μεσσηνίας, ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Επίσης, σημαντική ήταν και η πρόσφατη βράβευση των κρασιών Navarino Vineyards στα βραβεία AWC Vienna 2013. Το Kotyle Chardonnay 2012 και το Kotyle Cabernet Sauvignon 2011 έλαβαν δύο «SilverAwards» ενώ το 1827 Chardonnay  2012 έλαβετο «Seal of Approval» σe αυτόν τον αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό διαγωνισμό κρασιών.                                                                                                                                                                       

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES, σημείωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτές τις πολύ σημαντικές αναγνωρίσεις στα Worldwide Hospitality Awards, στο European Health & Spa Award, αλλά και στo AWC Vienna. Αυτά τα βραβεία μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι για ό,τι έχουμε δημιουργήσει εδώ στην Costa Navarino και ταυτόχρονα ενισχύουν το αίσθημα ευθύνης και τη δέσμευσή μας να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και τις προσδοκίες των επισκεπτών μας. H αναγνώριση σε αυτούς τους τόσο διαφορετικούς τομείς, αναδεικνύει την τεράστια ποικιλία και την ποιότητα των εμπειριών που προσφέρει η Costa Navarino σε όλους τους επισκέπτες της. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το όραμά μας να δημιουργήσουμε έναν προορισμό ο οποίος ταυτόχρονα προωθεί τη φυσική ομορφιά της περιοχής αλλά και τον πολιτισμό της, διακρίνεται σε διεθνείς διοργανώσεις καθώς και πρωτίστως, μέσω των θετικών σχολίων των επισκεπτών μας».

Παράλληλα, η Costa Navarino είναι υποψήφια στην κατηγορία «National Public Champions» για την Ελλάδα, στα European Business Awards 2013/14. Ο θεσμός που επιβραβεύει τις καλύτερες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, έχει ήδη ξεχωρίσει την Costa Navarino στην κατηγορία «Environmental & Corporate Sustainability».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο