Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A.: “The Spirit of Democracy Weekend” στην Costa Navarino στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum

 

undefined    undefined

 

undefinedundefined

 

Το Athens Democracy Forum και η Costa Navarino συνδιοργανώνουν για 6η χρονιά ένα τριήμερο από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου, γεμάτο ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες, με θέμα το πνεύμα της Δημοκρατίας. 

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν -με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά- διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές, όπως ο καλλιτέχνης Ai Weiwei, η ιστορικός Bettany Hughes, οι συγγραφείς Elif Shafak και Maria Ressa, καθώς και η πρώην Γενική Διευθύντρια της UNESCO Irina Bokova. Τις συζητήσεις θα συντονίσουν ο Patrick Healy, Deputy Opinion Editor και ο Steven Erlanger, Chief European Diplomatic Correspondent των New York Times. 

Οι ομιλητές καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήματα, όπως αν η διερεύνηση των διαφορετικών προσεγγίσεων της Δύσης και της Ανατολής ως προς την πνευματικότητα, η αντίληψη των κοινών χαρακτηριστικών και η κατανόηση των διαφορών τους, μπορούν να ανανεώσουν ή ακόμη και να θεραπεύσουν τη Δημοκρατία, καθώς και πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε πιο ανθεκτικές δημοκρατίες κοινωνίες, ανατρέχοντας στους αρχαίους φιλόσοφους και των δύο πολιτισμών. 

undefinedundefined 

Οι συζητήσεις πλαισιώνονται από αναγνώσεις βιβλίων, φιλοσοφικούς περιπάτους και μαθήματα γιόγκα, με φόντο το μοναδικό Μεσσηνιακό τοπίο, στο ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort

Το τριήμερο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum το οποίο διοργανώνεται από το Democracy & Culture Foundation σε συνεργασία με τους New York Times για 9η χρονιά, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στην Αθήνα. Το φόρουμ τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και με τη στήριξη του Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών. Το Athens Democracy Forum θα συγκεντρώσει διεθνείς προσωπικότητες της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των ΜΚΟ και εκπρόσωπους της κοινωνίας των πολιτών, για να αναζητήσουν πραγματικές λύσεις στα πιο καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει η δημοκρατία. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του ‘The Spirit of Democracy Weekend’ μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές διαμονής, μπορείτε να βρείτε εδώ ή να καλέσετε στο τηλ. 27230 96000.  

COSTA NAVARINO

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο 5* ξενοδοχεία , The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course και το υπόσκαφο Bay Clubhouse, ενώ βρίσκεται υπό κατασκευή ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο καθώς και ένα σύγχρονο lifestyle resort στη κοντινή περιοχή Navarino Waterfront. Στην περιοχή Navarino Hills κατασκευάζονται δύο νέα signature γήπεδα γκολφ 18 οπών.

Μπορείτε να κατεβάσετε φωτογραφικό υλικό μέσω του website www.costanavarino.com και του συνδέσμου στην ενότητα Press, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Νestor.   

ATHENS DEMOCRACY FORUM

Το Athens Democracy Forum (ADF) είναι ένα ετήσιο διεθνές συνέδριο το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο στην Αθήνα από το 2013 και διερευνά την εξέλιξη της δημοκρατίας. Το ADF συγκεντρώνει ηγετικές προσωπικότητες από τις επιχειρήσεις, την ακαδημαϊκή κοινότητα, διαμορφωτές πολιτικής και ειδικούς, για να συζητήσουν και να εστιάσουν στα πιο καίρια ζητήματα που αντιμετωπίζει η δημοκρατία. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του συνεδρίου περιλαμβάνουν το «Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών», την «Ομιλία Αριστοτέλη» και την «Παγκόσμια Συζήτηση στην Αρχαία Αγορά».

www.athensdemocracyforum.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο