Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A: The Romanos a Luxury Collection Resort, at the Conde Nast Traveller Readers ” Travel Awards 2012”

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το The Romanos, a Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, έλαβε διάκριση από τον καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards, στην κατηγορία ‘Best Overseas Leisure Hotels: Europe, Asia Minor and the Russian Federation’.

Τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία, ανέδειξαν μέσα από τις ψήφους των αναγνωστών το The Romanos Resort, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις ανά τον κόσμο. Το ξενοδοχείο αποτελεί το μοναδικό από την Ελλάδα που συμπεριλήφθηκε στις φετινές βραβεύσεις ξενοδοχείων και αυτή η διάκριση είναι σημαντικό βήμα στην ανάδειξη και καθιέρωση της Μεσσηνίας και της Costa Navarino, ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς. Η Costa Navarino έχει επιβραβευθεί στο παρελθόν από το αμερικανικό και αγγλικό Condé Nast Traveller, το Travel+Leisure, τους Sunday Times, το Robb Report και πολλούς ακόμη διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ.

Ο θεσμός των Condé Nast Traveller Readers Awards, που διοργανώνεται από την αγγλική έκδοση, διανύει τη 15η χρονιά του, και θεωρείται από τους σημαντικότερους θεσμούς στον τουρισμό, επιβραβεύοντας τους καλύτερους προορισμούς σε κάθε μεριά του πλανήτη. Επίσης, τα ελληνικά νησιά κατέκτησαν και πάλι μία κορυφαία θέση ανάμεσα στις αγαπημένες εμπειρίες των αναγνωστών.

Το ξενοδοχείο The Romanos Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, που αναπτύσσεται στη Μεσσηνία. Παράλληλα με το The Westin Resort, Costa Navarino, ιδανικό για οικογένειες, καθώς και πλήθος επιλογών για άθληση, γαστρονομία, πολιτιστικά προγράμματα, ευεξία και αναψυχή, η Costa Navarino είναι ιδανικός προορισμός διακοπών κάθε εποχή του χρόνου.

Στα δύο signature γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course, οι επισκέπτες γνωρίζουν ή εξασκούνται στο άθλημα, ανάμεσα σε ελαιώνες και με θέα τη θάλασσα. Παράλληλα, συμμετέχουν σε πλήθος άλλων αθλημάτων στο καταπράσινο Μεσσηνιακό τοπίο ή γνωρίζουν τις signature θεραπείες του Anazoe Spa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο