Τα νέα των μελών μας

TEMES SA: Tα προϊόντα Navarino Icons επεκτείνονται σε Αμερική και Ασία – Με νέα πιστοποίηση κατά ISO 22000: 2005

 undefined

 

Σε νέα σημεία πώλησης βρίσκονται τα Navarino Icons μεταφέροντας τις αυθεντικές γεύσεις και την πολιτιστική παράδοση της Πελοποννήσου, σε επιλεγμένα σημεία ανά τον κόσμο. Συγκεκριμένα: στο διάσημο Μουσείο Getty (Λος Άντζελες) όπου για πρώτη φορά φιλοξενούνται τρόφιμα, στα γκουρμέ καταστήματα Draeger’s Market (Βόρεια Καλιφόρνια), αλλά και στο Wynn Resort and Casino (από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή resorts στο Λας Βέγκας) στις ΗΠΑ. Ταξιδεύοντας και στην Ανατολή, προϊόντα της σειράς έχουν ήδη βρει τη θέση τους στα καταστήματα τροφίμων city Super, που βρίσκονται στα καλύτερα εμπορικά κέντρα του Χονγκ Κονγκ.

s

Παράλληλα, μόλις πρόσφατα τα τρόφιμα της σειράς έλαβαν πιστοποίηση κατά ISO 22000: 2005 για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό TÜV NORD CERT, μία πιστοποίηση που αποδεικνύει περαιτέρω την υψηλή τους ποιότητα σε κάθε στάδιο.

Η συλλογή Navarino Icons που δημιουργήθηκε από την Costa Navarino, διευρύνεται ολοένα και περισσότερο, δίνοντας την ευκαιρία σε κόσμο από όλα τα μέρη του πλανήτη να δοκιμάσει τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Μία γκάμα βιολογικών προϊόντων εντάσσεται στη σειρά (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, πετιμέζι, μαρμελάδα σύκο, γλυκό κουταλιού πορτοκάλι), καθώς και άλλες γεύσεις όπως μαρμελάδα λεμόνι και πάστα ελιάς.

 s

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο