Τα νέα των μελών μας

TEMES SA: Συνεχίζονται το Σεπτέμβριο τα «Golf Camp για παιδιά & εφήβους» στην Costa Navarino!

 

Ραντεβού για τις αρχές Σεπτεμβρίου (2-6) δίνουν τα «Golf Camp για παιδιά & εφήβους» στην Costa Navarino. Η Navarino Golf Academy συμβάλλει στη γνωριμία με το γκολφ και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους νέους για ένα ακόμη camp, λίγο πριν την έναρξη της σχολικής σεζόν.

TEM

Μέσα από ένα πλήρες πενθήμερο πρόγραμμα, η έμπειρη ομάδα της Ακαδημίας θα διδάξει τα μυστικά και τις τεχνικές του γκολφ, αυτού του συναρπαστικού αθλήματος που είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Τα «Golf Camp» που γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και διοργανώθηκαν με επιτυχία τον Ιούνιο, φιλοξενούνται στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course. Σε αυτό το μοναδικό φυσικό σκηνικό, τα παιδιά και οι έφηβοι γνωρίζουν από νεαρή ηλικία τη γοητεία του παιχνιδιού, σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν Driving Range, περιοχή πρακτικής εξάσκησης Short Game, Putting Green καθώς και προσομοιωτή εσωτερικού χώρου. Επίσης, μαθαίνουν τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές εξάσκησης και βελτίωσης. 

TEM

Το πρόγραμμα του «Golf camp» απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια δύο ηλικιακών ομάδων, 8-12 και 13-17 ετών. Είτε διαμένοντας με την οικογένειά τους στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, είτε στο Sand Castle (όπου τη φροντίδα των παιδιών αναλαμβάνει το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της World Wide Kids Company), όλοι οι συμμετέχοντες ζουν μία μοναδική εμπειρία στη φύση, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ξεχωριστές δραστηριότητες, πέρα από τη γνωριμία με το γκολφ: παιχνίδια στο υδάτινο πάρκο, bowling, αθλήματα όπως μπάσκετ, πόλο και τένις, τουρνουά ποδοσφαίρου, αρχαιολογικές εκδρομές, μαθήματα ζωγραφικής και πηλού, καθώς και πλήθος ακόμη διασκεδαστικών προγραμμάτων, ειδικά μελετημένων για τα δύο ηλικιακά γκρουπ.

TEM

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο