Τα νέα των μελών μας

TEMES SA: O Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης ταξιδεύει στη Μεσσηνία και μεταφέρει το μήνυμα «δια βίου ευ αγωνίζεσθαι»

COSTA

Στο πλαίσιο μίας περιοδείας στη Μεσσηνία που ενέπνευσε μικρούς και μεγάλους, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης βρέθηκε και στην Costa Navarino, στις 26 Ιουνίου.

Πρεσβεύοντας την αρχή “δια βίου ευ αγωνίζεσθαι”, ο σπουδαίος αθλητής, ο οποίος ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας που άναψε το βωμό, συνεχίζει να μεταδίδει το μήνυμα «Με τη δύναμη των Ελλήνων, με τη δύναμη της Ελλάδας», που έχει ήδη αποτελέσει έμπνευση και κινητήριο δύναμη για πολλούς ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα  «Ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι ο αγώνας που δεν δίνουμε…», ο Νίκος Κακλαμανάκης επισκέφθηκε περιοχές της Μεσσηνίας, πραγματοποιώντας ομιλίες με θέμα «Ταξίδι ζωής». Στόχος της περιοδείας ήταν να μεταλαμπαδεύσει  στους νέους την αγάπη του για τη θάλασσα και την Ελλάδα.

kakl

Στις 26 Ιουνίου, ο Ολυμπιονίκης βρέθηκε στο Navarino Dunes της Costa Navarino. Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων The Westin Resοrt Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort γνώρισαν από κοντά τον πρωταθλητή της ιστιοπλοΐας και είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ομιλία του το απόγευμα, που εστίαζε στο πώς μπορούμε όλοι μας να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις αλλά και να τις ξεπεράσουμε. Παράλληλα, η εκπαίδευση στην ιστιοπλοΐα, είχε στόχο να δείξει στους νέους 13-17 ετών πώς να σέβονται και να αγαπούν τη θάλασσα καθώς και την εξοικείωση με τις αρχές της ναυτοσύνης που συνδέονται άμεσα με το μήνυμα που μεταφέρει ο Έλληνας πρωταθλητής. To Ιόνιο πέλαγος και η αμμώδης παραλία άνω του 1χλμ. που βρίσκεται μπροστά στο Navarino Dunes, είναι το ιδανικό σκηνικό όπου μπορούν να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι όχι μόνο το άθλημα, αλλά και τις αξίες που μεταλαμπαδεύονται μέσα από αυτό.

Τις επόμενες ημέρες, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επισκέψεις στην Κυπαρισσία, (27 Ιουνίου), τη Μεσσήνη (28 Ιουνίου) και ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα (29 & 30 Ιουνίου). 

kakl 2

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο