Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A.: Navarino Bike Festival

 
Η Νοτιοδυτική Πελοπόννησος μας καλωσορίζει στον πρώτο διεθνή αγώνα mountain bike που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2013. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες, θα έχουν έναν ακόμη λόγο για να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της περιοχής και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον μέσα από το “Navarino Bike Festival”.

Με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της χώρας μας, αλλά και την καθιέρωση ενός ποδηλατικού θεσμού σε παγκόσμιο επίπεδο, το “Navarino Bike Festival” δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους λάτρεις του ποδηλάτου να λάβουν μέρος, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους και δράττοντας την ευκαιρία των νέων και απρόσμενων εμπειριών των αγώνων.  

Συγκεκριμένα, στις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το “Open Race” του “Navarino Bike Festival”, με τη συμμετοχή των ερασιτεχνών ποδηλατών, όπου μικροί και μεγάλοι θα «ανεβάσουν στροφές» σε έναν ιδανικό αγωνιστικό χώρο.

 
Στις 13 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί το “International Cross Country Race”, με τη συμμετοχή των επαγγελματιών ποδηλατών. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ενταχθεί στο διεθνές καλεντάρι των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI).

Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Costa Navarino. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος της τοπικής κοινωνίας, μέσα από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης.

Επίσημος χορηγός του “Navarino Bike Festival” είναι η Red Bull, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας είναι το μηνιαίο περιοδικό ποδηλάτου MBike.

Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του “Navarino Bike Festival” στο facebook.

 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο