Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A: Μαθήματα γκολφ στη Navarino Golf Academy

Για όσους θέλουν μία πρώτη γνωριμία με το γκολφ στο ειδυλλιακό Μεσσηνιακό τοπίο, η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, πραγματοποιεί δωρεάν παρακολούθηση για την εισαγωγή στο άθλημα, αλλά και ομαδικά μαθήματα για όσους ενδιαφέρονται να το συνεχίσουν.

Για την πρώτη γνωριμία με το γκολφ, όσοι επιθυμούν να μάθουν το παιχνίδι μαζί με την παρέα τους, μπορούν να παρακολουθήσουν τα δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα, στις 23, 30 Σεπτεμβρίου, 7 & 14 Οκτωβρίου. 

Στα ομαδικά μαθήματα που διεξάγονται στα γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course, οι συμμετέχοντες μπορούν να γνωρίσουν μαζί με τους φίλους τους, τα πάντα γύρω από το δημοφιλές άθλημα, τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές για εξάσκηση και βελτίωση, τις διεξαγωγές των τουρνουά, ενώ στο τέλος του κύκλου μαθημάτων (συνολικής διάρκειας 12 ωρών) μπορούν να περάσουν από το τεστ και να βαθμολογηθούν για τις ικανότητές τους στο παιχνίδι, ούτως ώστε να παίζουν γκολφ στη συνέχεια μαζί με παίκτες που έχουν ήδη αποκτήσει το δικό τους handicap.
 
Τα δύο γήπεδα γκολφ στην Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διεθνών οργανώσεων, παικτών και φίλων του αθλήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πολύ θετικά σχόλια. Χαρακτηριστικά, το γήπεδο The Bay Course είχε συμπεριληφθεί από το καταξιωμένο αμερικανικό περιοδικό Robb Report ανάμεσα στα “Best of the Best: Golf Courses”. Μέσα από τα γήπεδα της Costa Navarino, η Μεσσηνία γίνεται ευρύτερα γνωστή ως ένας νέος προορισμός γκολφ, με μοναδικό φυσικό τοπίο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο