Τα νέα των μελών μας

TEMES SA: Ημέρες γεμάτες μπάσκετ με “Brent Petway & Friends”, αυτό το καλοκαίρι στην Costa Navarino

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν φέτος το καλοκαίρι την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους άθλημα, στο Navarino Dunes της Costa Navarino. O MVP του All Star Game και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων Brent Petway, ηγείται του προγράμματος «Brent Petway & Friends» που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου.

Ο Brent Petway και οι διάσημοι φίλοι του – διεθνείς παίκτες του μπάσκετ, πρωταθλητές Ευρώπης, μέλη της Εθνικής ομάδας και γνωστοί προπονητές– θα μοιραστούν τα μυστικά του δημοφιλούς αθλήματος με όσους θέλουν να απολαύσουν το σπορ κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα γνωρίσουν τους κανονισμούς και τις τεχνικές του μπάσκετ, θα αναπτύξουν ειδικές φυσικές και αγωνιστικές ικανότητες, θα βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές τους δεξιότητες, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών FIBA. O δημοφιλής μπασκετμπολίστας και οι φίλοι που θα τον πλαισιώνουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν με όσους λάβουν μέρος, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τόσο από τον Brent Petway όσο και από τον προπονητή της ομάδας του Ρεθύμνου Θανάση Γιαπλέ και στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί στα παιδιά του basket camp ένα ειδικό “Πιστοποιητικό Συμμετοχής”.

 

basket

Με δύο ξεχωριστά προγράμματα, ένα basket camp 5 ημερών αποκλειστικά για παιδιά το πρωί (10:00-14:30) και ένα ανοικτό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες το απόγευμα (15:30-19:30), μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με προπονήσεις, συζητήσεις και ειδικά tips εκμάθησης.

Παράλληλα, όλοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλά ακόμη αθλήματα στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes. Εννέα αθλήματα ρακέτας, καταδύσεις και άλλα θαλάσσια σπορ όπως wind surfing και kite-surfing, ποδηλασία και εκδρομές πεζοπορίας στη Μεσσηνιακή φύση αλλά και μαθήματα γκολφ στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, συμπληρώνουν μία γεμάτη καλοκαιρινή αθλητική εμπειρία. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο