Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A.: Η νέα σειρά ελληνικών γεύσεων ΚΑΥΑΚ “Costa Navarino”

Εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της CostaNavarino, η Kayakδημιουργεί νέες γεύσεις, με στοιχεία της ελληνικής και Μεσσηνιακής γαστρονομικής παράδοσης. Αποτέλεσμα μια σειρά προϊόντων φτιαγμένα αποκλειστικά γι’ αυτήν τη συνεργασία.

Στην κεντρική πλατεία «Αgora» της πρώτης περιοχής που έχει αναπτυχθεί στην CostaNavarino, το NavarinoDunes, η βραβευμένη και καταξιωμένη διεθνώς ελληνική εταιρία Κayakπροσφέρει τις νέες μαγικές της γεύσεις, εμπνευσμένες από συνταγές και υλικά που χρησιμοποιούνται στη Μεσσηνία εδώ και χιλιάδες χρόνια, δημιουργώντας τη σειρά KayakCostaNavarino.

 

 

Η φετινή παρουσία της KayakBoutiqueστην CostaNavarinoξεχωρίζει για τον πρωτότυπο συνδυασμό γεύσεων, που βασίζεται σε αγαπημένα προϊόντα της περιοχής .

Η Κayak αναδεικνύει με το Macaron Ελαιόλαδο, το  ελληνικό λάδι, αυτό το πολύτιμο αγαθό, συνδυάζοντας τις ελληνικές και γαλλικές γεύσεις.  Έναν ακόμη μαγικό συνδυασμό προσφέρει το Cupcake Παστέλι, βασισμένο στην αρχαία συνταγή του τραγανού γλυκίσματος από σουσάμι και μέλι, παρουσιασμένη στο πνεύμα της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής. Ομοίως, στο πρωτοποριακό Παγωτό Παστέλι συμπυκνώνονται τα αγνά συστατικά που πρωταγωνιστούν στην ελληνική γευστική παράδοση για να «σερβιριστούν» εκ νέου σε ένα μαγικά παγωμένο γλύκισμα.

Αναζητείστε αυτούς τους μοναδικούς συνδυασμούς στη νέα σειρά γεύσεων KayakCostaNavarino αποκλειστικά στις KayakBoutiques….. και με ξεναγούς τα φρέσκα ελληνικά υλικά, περιηγηθείτε στη μαγεία της παράδοσης.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο