Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A.: Η Navarino Golf Academy διοργανώνει δεύτερο κύκλο δωρεάν εισαγωγικών μαθημάτων γκολφ, στις 12, 19 & 26 Μαΐου

 

 

Η Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino, συνεχίζει την εκμάθηση γκολφ σε ομάδες με ένα δεύτερο κύκλο εισαγωγικών μαθημάτων, για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να παίζουν μαζί με την παρέα τους, ή να συνεχίσουν τη γνωριμία τους με το άθλημα του γκολφ, με δωρεάν τα εισαγωγικά μαθήματα, για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Σε συνέχεια της επιτυχίας που σημείωσε ο πρώτος κύκλος, η  Navarino Golf Academy δίνει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους να συμμετάσχουν στη δεύτερη περίοδο ομαδικών μαθημάτων ο οποίος ξεκινάει στις 12 Μαΐου, (12:00-13:00). Θα ακολουθήσουν  ακόμη 2 εισαγωγικά μαθήματα στις 19 και 26 Μαΐου την ίδια ώρα.  

 

Τα ομαδικά μαθήματα που διεξάγονται στα γήπεδα The Dunes Course και The Bay Course, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει κάποιος το δημοφιλές άθλημα του γκολφ, τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές για εξάσκηση και βελτίωση, τις διεξαγωγές των τουρνουά, ενώ στο τέλος του κύκλου μαθημάτων (συνολικής διάρκειας 12 ωρών) οι συμμετέχοντες μπορούν να περάσουν από τεστ και να βαθμολογηθούν για τις ικανότητές τους στο παιχνίδι, ούτως ώστε να αποκτήσουν το δικό τους handicap.

Μέσα από τα γήπεδα της Costa Navarino, η Μεσσηνία γίνεται ήδη γνωστή και ως προορισμός γκολφ, λόγω της μοναδικής ομορφιάς του τοπίου σε συνδυασμό με το ιδανικό κλίμα σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες και παροχές που προσφέρουν τα γήπεδα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο