Τα νέα των μελών μας

TEMES S.A: Διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο The Romanos, A Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino

Μία ακόμη διεθνής διάκριση για το The Romanos, A Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, έρχεται να προστεθεί στις επιβραβεύσεις που αναδεικνύουν τον προορισμό και τη Μεσσηνία, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις παγκοσμίως. Το CNN GO, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN που αποτελεί παγκόσμια πηγή ενημέρωσης για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά, παρουσίασε στο διαδίκτυο τα «Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου», ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται το The Romanos Resort.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις περιβαλλοντικές πρακτικές της Costa Navarino, που έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία υποδομών που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο, μέσα από αυστηρούς κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας και διαχείρισης.

Η νέα διάκριση από το CNN, προστίθεται σε μία σημαντική λίστα επιβραβεύσεων της Costa Navarino από διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ, όπως το αμερικανικό και αγγλικό Condé Nast Traveller, το Travel+Leisure, οι Sunday Times, το περιοδικό του National Geographic Traveler, που έχουν τοποθετήσει τα δύο ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort, Costa Navarino, αλλά και τον προορισμό συνολικά, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις παγκοσμίως. Το Anazoe Spa αλλά και τα δύο signature γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course, έχουν επίσης πρωταγωνιστήσει σε λίστες καταξιωμένων τίτλων όπως The Sunday Times Style Magazine (Anazoe Spa), Golf World και Golf Monthly (για τα δύο γήπεδα γκολφ). Μόλις πρόσφατα, η γνωστή αμερικανική έκδοση Robb Report επέλεξε το Bay Course ανάμεσα στα «Κορυφαία Γήπεδα Γκολφ», μία σημαντική διάκριση που ενισχύει τη θέση της Costa Navarino ως ένα νέο γκολφ προορισμό.

Το ξενοδοχείο The Romanos, A Luxury Collection Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες και με μοναδική θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Ιόνιο Πέλαγος, μπροστά στην παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ. Τα περισσότερα deluxe δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ενώ η Royal Villa Koroni έχει βραβευθεί για το σχεδιασμό της. Πλήθος εστιατορίων και παροχών είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες, όπως το Anazoe Spa, οι χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ενώ για τους λάτρεις της δράσης οι δυνατότητες είναι αμέτρητες: σπορ θαλάσσης όπως windsurfing, kite-surfing αλλά και SUP yoga, καταδύσεις, αθλήματα ρακέτας, οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές για ποδήλατο και πεζοπορία. Η Costa Navarino μπορεί να αποτελέσει την ιδανική αφετηρία για να γνωρίσουν οι επισκέπτες τη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας, με τους κόλπους και τις παραλίες όπως η Βοϊδοκοιλιά που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο