Τα νέα των μελών μας

TEMES A.E: Η Costa Navarino καλωσορίζει τη νέα γαστρονομική πρόταση: Armyra by Papaioannou

undefined

 

Η νέα γαστρονομική πρόταση στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, έχει την υπογραφή του βραβευμένου εστιάτορα Γιώργου Παπαϊωάννου. Ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στην ελληνική κουζίνα, συνεργάζεται με την Costa Navarino και μαζί δημιουργούν το χώρο Armyra by Papaioannou.

undefined

 

Μαζί με τους συνεργάτες του, ο Γιώργος Παπαϊωάννου επιλέγει καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, πάντα στην εποχή τους. Με επιτυχημένη πορεία στο γνωστό εστιατόριο του Πειραιά, η φημισμένη κουζίνα του σεφ ταξιδεύει και στη Μεσσηνία, δημιουργώντας ξεχωριστές γεύσεις με βάση τις πιο αγνές πρώτες ύλες και τις ιδιαίτερες ποικιλίες που ευδοκιμούν στον τόπο, τους ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες των ψαράδων της περιοχής, τα τοπικά μυρωδικά και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Στο μενού, οι καθαρές γεύσεις των θαλασσινών μεζέδων συναντώνται με τη μαεστρία και τον επιτυχημένο συνδυασμό των φρέσκων προϊόντων, με πιάτα που ξεχωρίζουν όπως τα ψητά ψάρια ημέρας, τα μύδια με τζίντζερ, οι σαλάτες με κρίταμο και με τοπικό τυρί ταλαγάνι, καθώς και το ριζότο κολοχτύπα. Το γεύμα ολοκληρώνεται με δροσιστικά χειροποίητα παγωτά.

 

undefined

«Στο εστιατόριο Armyra εστιάζουμε στο συνδυασμό αυθεντικών, φρέσκων γεύσεων και τοπικών προϊόντων. Συνεχίζουμε, πάντα προσηλωμένοι στη θαλασσινή κουζίνα με νέες δημιουργίες που αναδεικνύουν τα ξεχωριστά συστατικά της περιοχής», αναφέρει ο Γιώργος Παπαϊωάννου.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείoυ The Romanos, a Luxury Collection Resort και της ξεχωριστής συλλογής The Romanos Ionian Exclusive μπορούν να επιλέξουν τη γαστρονομική εμπειρία του εστιατορίου Armyra by Papaioannou στο Navarino Dunes, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, ενώ παράλληλα μπορούν να απολαύσουν το καταπράσινο Μεσσηνιακό τοπίο δίπλα στο Ιόνιο Πέλαγος, και να διαλέξουν ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο