Τα νέα των μελών μας

Taxiplon Hellas: H μεγαλύτερη Εταιρεία ταξί στην Ελλάδα, με αναπτυγμένη και βραβευμένη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση

undefined

 

H Taxiplon Hellas είναι η μεγαλύτερη Εταιρεία ταξί στην Ελλάδα, με αναπτυγμένη και βραβευμένη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, με εξαιρετικές υπηρεσίες προς τον επιβάτη, με παρουσία στα μεγαλύτερα Αστικά Κέντρα της Ελλάδος, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και χωρίς χρέωση κλήσης.

Είμαστε η πρώτη επιλογή για τις μετακινήσεις με ταξί σε όλη την Ελλάδα, εξυπηρετούμε 6.000 επιβάτες καθημερινά με 970 οχήματα στην Αττική και 305 στην Επαρχία, από τα οποία τα 250 ανήκουν στο Business Class.

Τα οχήματα τα οποία εξυπηρετούν το προσωπικό, τους επισκέπτες, τους θαμώνες, αλλά τους ταξιδιώτες σας ανήκουν στην κατηγορία του Business, είναι κατασκευής από το 2010 – 2015 και προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες όπως Αγγλόφωνους Οδηγούς, Δερμάτινα Καθίσματα, Ευπρεπής Ενδυμασία ( Dress Code Taxiplon ) με παροχή δωρεάν ιντερνέτ μέσα στο όχημα- πιστωτική κάρτα-παιδικά καθίσματα.

Δίνουμε την δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση που συναργάζεται μαζί μας , να διαφημιστεί ΔΩΡΕΑΝ ,μέσα στα ταξί του στόλου μας, μέσω της εφημερίδας μας , αλλά και του ιντερνετικού ραδιοφώνου μας.    

Τρόποι επικοινωνίας για κρατήσεις:

  • Μέσω e-mail : business@taxiplon.gr
  • Μέσω του τηλ. κέντρου Business: 210 2719555

Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Αττικής είναι η επιβεβαίωση της εμπειρίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε, είμαστε  μέλη του ΣΕΤΕ και συμμετέχουμε ενεργά  στην ανάπτυξη του Τουρισμού της Αθήνας σαν μέλος του ACVB, φυσικά δεν είναι τυχαίο που είμαστε η πρώτη επιλογή σε όλη την Ελλάδα στην μεταφορά με ταξί.

Οργανώστε τις μεταφορές σας για οικονομικό όφελος και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρείας σας.

Η Εταιρία Taxiplon Hellas και οι Συνεργάτες της είναι πάντα στην διάθεσή σας προς όφελος της Επιχείρησή σας αλλά και της Taxiplon Hellas προκειμένου να κανονίσουμε μία συνάντηση να σας ενημερώσουμε.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο