Τα νέα των μελών μας

Sysco A.E.: Πρώτη στην Ευρώπη η Sysco, το 1ο εξάμηνο του 2010, στις πωλήσεις του Λογισμικού MEDALLION PMS

 

H Sysco A.E., συνεχίζει την παράδοση ως ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και Ομίλους αλλά ταυτόχρονα, αποτελεί, πλέον, και την κορυφαία επιλογή ανάμεσα στα μεσαία και μικρά ξενοδοχεία.

Απόδειξη σε αυτό είναι το γεγονός ότι η Sysco Α.Ε. ήρθε πρώτη στην Ευρώπη το 1ο εξάμηνο του 2010, στις πωλήσεις του λογισμικού MEDALLION PMS, σε ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, ανταγωνιζόμενη χώρες της Ευρώπης που πρωταγωνιστούσαν στις πωλήσεις όπως η Αγγλία, η Ολλανδία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ισπανία. Η λειτουργικότητα, η φιλικότητα και η αποτελεσματικότητά του, καθιστούν το MEDALLION ως την κορυφαία επιλογή για μεμονωμένες ξενοδοχειακές μονάδες μικρής και μεσαίας δυναμικότητας, ιδιαίτερα δε όταν το προσωπικό τους είναι ολιγάριθμο και υπερβολικά απασχολημένο.

Η SYSCO Α.Ε. είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις Βαλκανικές χώρες, πλήρης γκάμας εξειδικευμένων προϊόντων λογισμικού για εταιρίες Φιλοξενίας και Εστίασης.

Με αποκλειστικές συνεργασίες με ηγετικές εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς αλλά και δημιουργία πρωτοποριακού λογισμικού και εφαρμογών, αναπτύσσει διαρκώς έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της αγοράς του Hospitality, προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία  (όλων των μεγεθών και κατηγοριών) και αλυσίδες ξενοδοχείων, εστιατόρια, καζίνο, πολυχώρους, μαρίνες, καφέ, μπαρ κλπ.

Με πλήρη εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα, και έχοντας να επιδείξει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, συνέπεια, επαγγελματισμό, σταθερότητα, δέσμευση ικανοποίησης των αναγκών προς τον πελάτη, μπορεί να προτείνει σύγχρονες αλλά και tailor made υλοποιήσιμες λύσεις.

Οι εφαρμογές Λογισμικού που διαθέτει και προμηθεύει την ξενοδοχειακή αγορά είναι: 

• C.R.S. (Central Reservation System) (για Ομίλους Ξενοδοχείων)
• Epitome. Νet PMS (για το μεγάλο ξενοδοχείο και τον Όμιλο)
• Medallion PMS (για το μικρό και μεσαίο ξενοδοχείο)
• Epikouros Touch-Point οf Sales (για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης)
• Softone ERP & FnB (για διαχείριση Αποθήκης, F&B και Λογιστηρίου)
• ESP Sales & Catering (για συνεδριακά κέντρα, πολυχώρους, εταιρείες Catering)
• Atlantis Thalasso SPA (για κάθε επιχείρηση SPA, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια)
• e-hermes (για online κρατήσεις ξενοδοχείων και Ομίλων ξενοδοχείων)
• RoomRez-EzYield (για online κρατήσεις ξενοδοχείων και διασύνδεσή τους με τα διεθνή κανάλια πωλήσεων)
• EzRMS Revenue Management System (για ξενοδοχεία που αναζητούν τρόπους αύξησης των εσόδων τους)
• GDS Connect 

μεγάλη γκάμα εξοπλισμού εστίασης (Point of Sales) και εξειδικευμένα τερματικά ασύρματης παραγγελιοληψίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο