Τα νέα των μελών μας

Sysco A.E: Νέα συνεργασία της Sysco Α.Ε με το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας YES! Hotels το « New Hotel» στην Αθήνα

                                                      

Η δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα YES!Hotels εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά την Sysco Α.Ε., που με την 26ετή εμπειρία της σε σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης ξενοδοχειακών μονάδων, ανέλαβε να εγκαταστήσει στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου το νέο της Λογισμικό Sysco CRS για την κεντρική διαχείριση των κρατήσεων, το ePITOME PMS για την διαχείριση του Front Office, το ESP Sales & Catering για την διαχείριση των πωλήσεων και των εκδηλώσεων και το EPIKOUROS Point Of Sales  για τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της με βάση την φιλοσοφία “Y”oung “E”nthusiastic “S”eductive, η αλυσίδα YES!Hotels μεγαλώνει την «οικογένειά της» με το νέο της ξενοδοχείο, το “New Hotel” που ξεκινάει την λειτουργία του τον Ιούνιο.

Το ξενοδοχείο είναι το 5ο της αλυσίδας (Semiramis, TwentyOne, Periscope, Kefalari Suites, New Hotel) και βρίσκεται στην Φιλελλήνων στο Σύνταγμα. Το New Hotel έχει σχεδιαστεί από τους βραβευμένους Βραζιλιάνους σχεδιαστές Campana Brothers και είναι ανακαίνιση του Olympic Palace Hotel στην Πλάκα. Αποτελεί ένα ακόμα μέλος των Design Hotels με 79 δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με σύγχρονα τεχνολογικά  συστήματα και μοναδικά έργα τέχνης!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο