Τα νέα των μελών μας

Sysco A.E: Νέα μεγάλη συνεργασία της Sysco Α.Ε. με τον Όμιλο Blue Lagoon

Μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη  αλυσίδα ξενοδοχείων στο χώρο των πολυτελείας Resort, η «Blue Lagoon Group- BLG» με τέσσερα (4) ξενοδοχεία στην Κω (το νέο 5* Blue Lagoon Village & τα Blue Lagoon Resort, Palazzo Del Mare, Oceanis Beach & Spa) και το Alimounda Mare στην Κάρπαθο με 1.750 συνολικά δωμάτια εμπιστεύτηκαν την Sysco Α.Ε. για την πλήρη μηχανοργάνωση τους.

H Sysco με την 26ετή εμπειρία της σε σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης ξενοδοχειακών μονάδων, ανέλαβε να εγκαταστήσει με επιτυχία το Λογισμικό ePITOME PMS για την διαχείριση του Front Office, το νέο της Λογισμικό Sysco CRS,  το EPIKOUROS POS για τα επισιτιστικά τμήματα, το Λογισμικό Αtlantis SPΑ και το S1 Hotel ERP για την οργάνωση των διοικητικών & οικονομικών υπηρεσιών του.

Με το Λογισμικό Sysco CRS, επιτυγχάνεται η on-line σύνδεση των πέντε(5) ξενοδοχειακών μονάδων ώστε να γίνεται η κεντρική διαχείριση των κρατήσεων και πληροφοριών όλου του Ομίλου. Το Sysco CRS χρησιμοποιεί εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας όπως το διεθνώς αναγνωρισμένο B.I (Business Intelligence) Εργαλείο QlickView που θα δίνει στον Όμιλο BLG την δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών πληροφοριακών μοντέλων (data- cubes)  που βοηθούν τους Managers να προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς, τις κινήσεις του ανταγωνισμού, τις ανάγκες των πελατών και να καταρτίζουν προϋπολογισμούς για τις λειτουργίες και τα σχέδια της επιχείρησης.

Παράλληλα σε συνεργασία με την εταιρία Pylones θα υλοποιηθεί πλήρης αναβάθμιση του μηχανογραφικού εξοπλισμού του Ομίλου BLG με ασύρματη σύνδεση (WAN & Internet) των ξενοδοχείων για την on-line παρακολούθηση & λειτουργία όλων των συστημάτων από τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Κω.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο