Τα νέα των μελών μας

Sysco A.E.: Η Sysco Α.Ε. ταξιδεύει στην Βουλγαρία!

Στο πολυτελές ορεινό θέρετρο Borovets της Βουλγαρίας, το νεόκτιστο Borovets Euphoria Club Hotel & Spa εμπιστεύτηκε την Sysco Α.Ε., με την 27χρονη εμπειρία της στον χώρο του hospitality, για την πλήρη μηχανοργάνωση του!

Το Euphoria Club Hotel & Spa είναι ένα φιλόξενο καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης μέσα στη φύση με υψηλή αισθητική και απέριττη πολυτέλεια. Τα 110 δωμάτια, διαμερίσματα και βίλες παρέχουν πολυτελή διαμονή δημιουργώντας ένα ιδανικό κλίμα χαλάρωσης για τον επισκέπτη. Με μεγάλους χώρους υποδοχής, καθιστικό και τζάκι, ιδιωτικό κήπο και χώρο στάθμευσης συνθέτουν ένα αποτέλεσμα ζεστής πολυτελείας για μια ονειρική διαμονή υψηλών προδιαγραφών.

Η Sysco A.E. ανέλαβε να εγκαταστήσει στο ξενοδοχείο το ePITOME PMS για την διαχείριση του Front Office, το EPIKOUROS Point Of Sales για τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου, τον απαραίτητο εξοπλισμό POS καθώς και το On line σύστημα κρατήσεων e-Hermes. Επίσης μηχανογραφείται πλήρως η διαχείριση της Αποθήκης και του F&B του ξενοδοχείου με το SoftΟne από τον συνεργάτη της Sysco και της SoftΟne στη Σόφια, την Unisoftware. Τέλος διασυνδέονται όλα τα ηλεκρονικά συστήματα του ξενοδοχείου όπως ηλεκτρονικές κλειδαριές, ιδιωτικό ηλεκτρονικό Parking κ.α με το ePITOME PMS ενώ όλες οι λογιστικές και οικονομικές κινήσεις του ξενοδοχείου μεταφέρονται μέσω interfaces στο SAP!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο