Τα νέα των μελών μας

SYMVOLI Conference & Cultural Management: 16ECEE – 40 χρόνια μετά τον σεισμό του ‘78

undefined

 

Το 16ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Σεισμικής Μηχανικής (16ECEE16th European Conference on Earthquake Engineering) διοργανώνεται από το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής (ETAM) της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής (EAEE) με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 21 Ιουνίου 2018.

Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις πρόσφατες και τρέχουσες εξελίξεις, θίγοντας αξιοσημείωτα θέματα και προβάλλοντας ιδέες για το μέλλον. Θα διοργανωθούν επιλεγμένες ειδικές συνεδρίες, εργαστήρια και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε θεματικές ενότητες ειδικού ενδιαφέροντος για τους μηχανικούς και την κοινωνία, με σκοπό να διευρύνουν τους ορίζοντες της επιστημονικής κοινότητας της σεισμικής μηχανικής και να ενισχύσουν τις διεθνείς συνεργασίες.

Το συνέδριο αποτελεί την κορυφαία δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεισμικής Μηχανικής, πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς και συνάντησης για τον επιστημονικό και επαγγελματικό κλάδο σε διεθνές επίπεδο, με περισσότερους από 1000 συμμετέχοντες, αλλά και την παρουσία κορυφαίων επιστημόνων και μηχανικών από όλον τον κόσμο.

Το συνέδριο φιλοδοξεί επίσης να συνδράμει στην προβολή και ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως σημαντικό συνεδριακό προορισμό, αλλά και τη γνωριμία των συνέδρων με τον προορισμό μέσα από ένα εκτεταμένο σχέδιο προβολής πριν την άφιξή τους στην πόλη, και ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα θεματικών ξεναγήσεων και καινοτόμων δράσεων κατά την παραμονή τους σε αυτήν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  www.16ecee.org 

  https://www.facebook.com/16th-European-Conference-on-Earthquake-Engineering-16ecee-227127680965507/

  https://twitter.com/16ECEE?lang=en

  https://www.linkedin.com/in/european-conference-on-earthquake-engineering-256967125/

  https://plus.google.com/u/1/109239472633725523824

  https://www.instagram.com/16ecee/?hl=en

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο