Τα νέα των μελών μας

SWOT: To 60% των συμμετοχών ‘’έκλεισαν’’…4 μήνες πριν τη διοργάνωση του BTPF 2017!

undefined

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή τη χρονιά, το 60% των συμμετοχών έκλεισε ήδη την παρουσία του στο μεγαλύτερο B2Forum για επαγγελματίες του τουρισμού, το Business Travel Professionals Forum 2017.

Είκοσι πέντε (25) κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες με περισσότερα από 40 ξενοδοχεία συνολικά σε 15 προορισμούς της Ελλάδας, έχουν πάρει ήδη θέση, εκμεταλλευόμενες, την ειδική έκπτωση (-20%) πρόωρης κράτησης – εγγραφής, που προσέφερε η διοργανώτρια εταιρεία SWOT | Hospitality Management Company, για όλο τον Ιούνιο και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

undefined

Η μοναδική φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2017, στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε ένα ολοήμερο event με την ονομασία «Τhe Full Day Project», όπου εκτός των προγραμματισμένων B2B συναντήσεων, θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, σεμινάρια και ένα networking cocktail party με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και πλέον είναι η σειρά σας… για να πάρετε θέση!

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο www.btpf.eu, στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 6525520 ή email στο forum@swot.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.