Τα νέα των μελών μας

Swot- Simply Way of Tourism: Business Travel Professionals Forum 2

 

Για 2η φορά η SWOT, εταιρεία οργάνωσης & ανάπτυξης τουριστικών επιχειρήσεων,  διοργανώνει στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Divani Caravel το Business Travel Professionals Forum (BTPF), που αφορά εξειδικευμένες συναντήσεις ξενοδόχων με τους κύριους εκπροσώπους του επαγγελματικού & συνεδριακού τουρισμού της Ελλάδας.

Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση στήριξης σε τέτοιες προσπάθειες που συσπειρώνουν τους φορείς της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, επισημαίνει πως «Η ανάπτυξη του τουρισμού, ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τέτοιες ολοκληρωμένες ενέργειες γνωριμίας και ενημέρωσης των φορέων προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος». 

 

Υπενθυμίζεται ότι στο επιτυχημένο διήμερο του 1ου BTPF που διοργανώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 600 συναντήσεις παραγόντων του τουρισμού, στις οποίες συμμετείχαν, με εκπροσώπους τους, 17 συνολικά ξενοδοχειακές μονάδες, περισσότερα από 50 στελέχη εμπορικών εταιρειών, καθώς και εκπρόσωποι από 34 ταξιδιωτικά γραφεία.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με έκπτωση 10%, έως 30/9, για τα μέλη του ΣΕΤΕ: www.swot.gr/btpf , e-mail: btpf@swot.gr & στο τηλέφωνο 210-6525520.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο