Τα νέα των μελών μας

SWOT | Simple Way Of Tourism: Το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel στο δίκτυο συνεργατών της SWOT

undefined

 

 

Η SWOT ανακοινώνει τη συνεργασία της με τo Thermae Sylla Spa Wellness Hotel και το καλωσορίζει στο δίκτυο συνεργατών της.

H συνεργασία ορίζει την εκπροσώπηση και ανάπτυξη πωλήσεων στην ελληνική και διεθνή αγορά, με στόχευση στον τουρισμό υγείας και ευεξίας.

Το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel στεγάζεται σε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο νεοκλασικής αρχιτεκτονικής που χρονολογείται από το 1897, στην λουτρόπολη της Αιδηψού, στην Εύβοια.

undefined

Σήμερα, πλήρως ανακαινισμένο και διαθέτοντας 108 δωμάτια διαφορετικού τύπου, 3 συνεδριακές αίθουσες, εστιατόρια και bars προσφέρει ενα εντυπωσιακό σύνολο παροχών και υπηρεσιών για να απολαύσετε. Το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel συνδυάζει επίσης σύγχρονες τεχνολογίες στην ιαματική λουτρο-λασποθεραπεία, προσφέροντας το άριστης ποιότητας ιαματικό νερό τόσο από την δική του πηγή όσο και από τις λοιπές πηγές της Αιδηψού. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο